yandex

Selin Tozoğlu resmen aday!

DÜNYA 25.03.2023 - 00:05, Güncelleme: 25.03.2023 - 00:05 1693+ kez okundu.
 

Selin Tozoğlu resmen aday!

Parti çalışmaları sırasında vefat eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, İYİ Partiden Konya milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Seçim çalışmaları yaptığı sırada ilçe gezisi sırasında rahatsızlanarak vefat eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, İYİ Parti Konya'dan Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler yaklaşırken, partilerde aday adaylığı başvuruları konusunda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Hemen hemen her kesimden, tanınmış ve farklı isimler aday adaylığı başvurularını yaptılar. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan merhum Avukat Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, Ankara'da İYİ Parti Genel Merkezinde Konya milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Selin Tozoğlu “Genel merkezimizde aday adaylığı müracaatımızı gerçekleştirdik. Allah işimizi, yolumuzu ve yarınımızı hayırlı eylesin inşallah” dedi. Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur’da yaptığı paylaşımda gerekeni yapacaklarını, Gökhan Tozoğlu'nun emanetine sahip çıkacaklarını belirtti ve Selin Tozoğlu’na seçim çalışmalarında başarılar diledi. Gelen duyumlara göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Selin Tozoğlu'nun adaylığına sıcak baktığı ve Selin Tozoğlu'nu seçilecek bir yerden aday göstereceği iddia ediliyor. Selin Tozoğlu Kimdir? Selin Tozoğlu, 1988 yılında Konya'da dünyaya geldi, Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde işletme yüksek lisansı yaptı. "İş Yerinde Psikolojik Taciz Konulu Hukuk Davaları Üzerine Keşfedici Bir Araştırma" isimli çalışması ile İşletme bilim uzmanı unvanını aldı. Selin Tozoğlu, bir evlat annesidir.
Parti çalışmaları sırasında vefat eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, İYİ Partiden Konya milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Seçim çalışmaları yaptığı sırada ilçe gezisi sırasında rahatsızlanarak vefat eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, İYİ Parti Konya'dan Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler yaklaşırken, partilerde aday adaylığı başvuruları konusunda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Hemen hemen her kesimden, tanınmış ve farklı isimler aday adaylığı başvurularını yaptılar. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan merhum Avukat Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, Ankara'da İYİ Parti Genel Merkezinde Konya milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Selin Tozoğlu “Genel merkezimizde aday adaylığı müracaatımızı gerçekleştirdik. Allah işimizi, yolumuzu ve yarınımızı hayırlı eylesin inşallah” dedi. Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur’da yaptığı paylaşımda gerekeni yapacaklarını, Gökhan Tozoğlu'nun emanetine sahip çıkacaklarını belirtti ve Selin Tozoğlu’na seçim çalışmalarında başarılar diledi. Gelen duyumlara göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Selin Tozoğlu'nun adaylığına sıcak baktığı ve Selin Tozoğlu'nu seçilecek bir yerden aday göstereceği iddia ediliyor.

Selin Tozoğlu Kimdir? Selin Tozoğlu, 1988 yılında Konya'da dünyaya geldi, Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde işletme yüksek lisansı yaptı. "İş Yerinde Psikolojik Taciz Konulu Hukuk Davaları Üzerine Keşfedici Bir Araştırma" isimli çalışması ile İşletme bilim uzmanı unvanını aldı. Selin Tozoğlu, bir evlat annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.