yandex

Şenol Güneşʹten veda bakışı... İngilizler Cenkʹi duyurdu! Rekor ücretle imzalıyor

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2017 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2563+ kez okundu.
 

Şenol Güneşʹten veda bakışı... İngilizler Cenkʹi duyurdu! Rekor ücretle imzalıyor

Rekor bedelle İngiltere Premier Lig takımı Everton'ın yolunu tutmaya hazırlanan 26 yaşındaki Cenk Tosun'un Beşiktaş macerası sona eriyor. İngiliz basınından BBC Sport, milli futbolcunun 25 milyon sterlin karşılığından Everton ile anlaşacağını duyurdu. VEDA EDER GİBİ SELAMLADI Cenk Tosun kupada oynanan Osmalıspor maçında bir gol attı ve oyundan çıkarken taraftarı veda eder gibi selamladı. Beşiktaş taraftarı da yıldız futbolcuyu ayakta alkışladı. BBC Sport'un geçtiği haberde Everton'ın Cenk Tosun transferinin yanı sıra Sevilla'dan orta saha oyuncusu N'Zonzi'yi de bitirmek üzere olduğu yazıldı. Kaynak: milligazete.com    

Rekor bedelle İngiltere Premier Lig takımı Everton'ın yolunu tutmaya hazırlanan 26 yaşındaki Cenk Tosun'un Beşiktaş macerası sona eriyor.

İngiliz basınından BBC Sport, milli futbolcunun 25 milyon sterlin karşılığından Everton ile anlaşacağını duyurdu.

VEDA EDER GİBİ SELAMLADI

Cenk Tosun kupada oynanan Osmalıspor maçında bir gol attı ve oyundan çıkarken taraftarı veda eder gibi selamladı. Beşiktaş taraftarı da yıldız futbolcuyu ayakta alkışladı.

BBC Sport'un geçtiği haberde Everton'ın Cenk Tosun transferinin yanı sıra Sevilla'dan orta saha oyuncusu N'Zonzi'yi de bitirmek üzere olduğu yazıldı.

Kaynak: milligazete.com

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.