yandex

Sigara böreğinin içinden çıkan “pes” dedirtti!

SAĞLIK 06.04.2023 - 05:26, Güncelleme: 06.04.2023 - 05:26 1508+ kez okundu.
 

Sigara böreğinin içinden çıkan “pes” dedirtti!

Türkiye’de birçok mağazası bulunan Carrefour’dan alınan sigara böreğinin içine koyulan peynir gönlere bu kadar da olmaz dedirtti.

Ekonomist Emre İşlek Carrefour’dan aldığı sigara böreğinin içine koyulan peyniri takipçileriyle paylaşırken bu duruma tepki gösterdi. Yüksek enflasyonun ortaya çıkardığı problemler en çok gıda sektörünü vuruyor. Mağazalar fiyat artışının tamamını müşteriye yansıtmamak için malzemeden çalıyorlar ya da kaliteyi çok düşürüyorlar. Fransızların dünyaca ünlü perakende ve toptan satış şirketi olan ve Türkiye’de de çok sayıda mağazası bulunan Carrefour’un sattığı sigara böreğine de koyulan peynir sosyal medyada konu oldu. Ekonomist Emre İşlek aldığı böreğin içini açarak gördüğü manzarayı Twitter’da paylaştı. Görüntülerde sigara böreğininin içine komik denecek kadar az peynir koyulduğu görülürken İşlek bu duruma “Carrefour’dan hazır sigara böreği aldım. İçine peynir koymamışlar. Böreğin kulağına peynir diye fısıldamışlar” sözleriyle tepki gösterdi.
Türkiye’de birçok mağazası bulunan Carrefour’dan alınan sigara böreğinin içine koyulan peynir gönlere bu kadar da olmaz dedirtti.

Ekonomist Emre İşlek Carrefour’dan aldığı sigara böreğinin içine koyulan peyniri takipçileriyle paylaşırken bu duruma tepki gösterdi. Yüksek enflasyonun ortaya çıkardığı problemler en çok gıda sektörünü vuruyor. Mağazalar fiyat artışının tamamını müşteriye yansıtmamak için malzemeden çalıyorlar ya da kaliteyi çok düşürüyorlar. Fransızların dünyaca ünlü perakende ve toptan satış şirketi olan ve Türkiye’de de çok sayıda mağazası bulunan Carrefour’un sattığı sigara böreğine de koyulan peynir sosyal medyada konu oldu.

Ekonomist Emre İşlek aldığı böreğin içini açarak gördüğü manzarayı Twitter’da paylaştı. Görüntülerde sigara böreğininin içine komik denecek kadar az peynir koyulduğu görülürken İşlek bu duruma “Carrefour’dan hazır sigara böreği aldım. İçine peynir koymamışlar. Böreğin kulağına peynir diye fısıldamışlar” sözleriyle tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.