yandex

Şimşek’ten Bayram mesajı

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 27.06.2023 - 17:20, Güncelleme: 27.06.2023 - 17:20 3355+ kez okundu.
 

Şimşek’ten Bayram mesajı

Türkiye Albinizm Derneği Konya İl Temsilcisi Ali Şimşek, Kurban bayramı nedeniyle sosyal medya hesaplarından yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Şimşek mesajında Allah’ın yarattığı insanların rengine, cinsiyetine veya fiziksel özelliklerine bakılmaksızın herkes eşit değerde ve önemlidir. Bu Kurban bayramında da her bayramda olduğu gibi birlik ve beraberliği kardeşliği pekiştirmeliyiz”dedi. İŞTE ALİ ŞİMŞEK’İN O MESAJI: “Sayın Dernek Üyelerimiz ve Toplumun Değerli Bireyleri, Kurban Bayramı’nın sevinci ve huzuru içinde, birlik ve beraberlik duygularımızı daha da pekiştirdiğimiz bu mübarek günlerde, siz sevgili Albinizm dernek üyelerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bayramın vesilesiyle, gücün kaynağı olarak gördüğümüz Allah’a şükürlerimizi sunuyoruz. Kurban Bayramı vesilesiyle, huzurun, kardeşliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın, hoşgörünün ve sevginin en güzel örneklerini bir kez daha sergiliyoruz. Bu bayramda, her zaman olduğu gibi, bizleri birbirimize daha da bağlayan ortak değerlerimizi önemle vurgulamak istiyorum. Unutmayalım ki, Allah’ın yarattığı insanların rengine, cinsiyetine veya fiziksel özelliklerine bakılmaksızın herkes eşit değerde ve önemlidir. Bu esasları göz önünde bulundurarak, Albinizm derneğimizin hedefi her zaman olduğu gibi, farkındalık yaratarak ve toplumumuzda engellerin ortadan kalkmasını sağlamak için çalışmamız gerektiği konusunda bir kez daha kararlılığımızı teyit ediyorum. Bu vesileyle, tüm üyelerimize ve toplumumuzun tüm bireylerine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum.“ İfadelerini kullandı.  
Türkiye Albinizm Derneği Konya İl Temsilcisi Ali Şimşek, Kurban bayramı nedeniyle sosyal medya hesaplarından yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Şimşek mesajında Allah’ın yarattığı insanların rengine, cinsiyetine veya fiziksel özelliklerine bakılmaksızın herkes eşit değerde ve önemlidir. Bu Kurban bayramında da her bayramda olduğu gibi birlik ve beraberliği kardeşliği pekiştirmeliyiz”dedi.

İŞTE ALİ ŞİMŞEKİN O MESAJI:

“Sayın Dernek Üyelerimiz ve Toplumun Değerli Bireyleri,

Kurban Bayramı’nın sevinci ve huzuru içinde, birlik ve beraberlik duygularımızı daha da pekiştirdiğimiz bu mübarek günlerde, siz sevgili Albinizm dernek üyelerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.
Bayramın vesilesiyle, gücün kaynağı olarak gördüğümüz Allah’a şükürlerimizi sunuyoruz. Kurban Bayramı vesilesiyle, huzurun, kardeşliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın, hoşgörünün ve sevginin en güzel örneklerini bir kez daha sergiliyoruz.

Bu bayramda, her zaman olduğu gibi, bizleri birbirimize daha da bağlayan ortak değerlerimizi önemle vurgulamak istiyorum. Unutmayalım ki, Allah’ın yarattığı insanların rengine, cinsiyetine veya fiziksel özelliklerine bakılmaksızın herkes eşit değerde ve önemlidir.

Bu esasları göz önünde bulundurarak, Albinizm derneğimizin hedefi her zaman olduğu gibi, farkındalık yaratarak ve toplumumuzda engellerin ortadan kalkmasını sağlamak için çalışmamız gerektiği konusunda bir kez daha kararlılığımızı teyit ediyorum.

Bu vesileyle, tüm üyelerimize ve toplumumuzun tüm bireylerine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum.“ İfadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.