yandex

Siyaset yapacaksam eğer!

SİYASET (BBH) - Haber Merkezi | 11.01.2023 - 12:08, Güncelleme: 11.01.2023 - 12:10 1582+ kez okundu.
 

Siyaset yapacaksam eğer!

MHP’de görev yapan babasından dolayı siyasetin içine doğduğunu ifade eden Gelecek Partisi Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Atilla Erdöl, kendisine Recep Yazıcıoğlu ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu örnek aldığını söyledi. Temiz ve dürüst siyaset yapmak istediğini ifade eden Atilla Erdöl ‘Eğer siyaset yapacaksam da temiz siyaset yapmak istiyorum’’ dedi.

Atilla Erdöl; 17 Aralık 1999 Konya Karatay Aziziye Mahallesi doğumlu. Babası çocuk yaşta iken vefat etti. 12-13 yaşında çalışmaya başlayan Atilla Erdöl, çay ocaklarında çaycılık yaparak başladığı çalışma hayatında daha sonra. Cafe sektörüne geçiş yaptı. 2020 yılında Pandemi ile birlikte kendi cafesini açan Erdöl, 3-4 ay anca dayanabildi ve daha sonra cafesini kapatmak zorunda kaldı.  Pandemi dönemini kendi evinde ve internet üzerinden nargile ve nargile malzemeleri satarak geçiren Atilla Erdöl Pandemi dönemini bu şekilde kendi çapında çalışarak atlattı. Hem para kazanan hem de ailesine bakan Atilla Erdöl, hem de yeni açacağı Cafesi için birikim yaptı. Pandemi sonrasında 2022 yılının 5. ayında Nov Otel ile anlaşarak Cafe Belle Cafe’yi işletmeye başlayan Atilla Erdöl o günden bugüne kadar Cafe La Belle’nin işletmesini yapıyor.  Babası eski siyasetçi olduğu için kendisi için ‘Siyasetin içine doğdum’ diyen Atilla Erdöl, ‘’Babam rahmetli olana kadar MHP’nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Bende kendim uzunca bir süre siyasi partilere gidip geldim, kendi çapımda araştırmalar yaptım. Uzunca bir süre Büyük Birlik Partisine gidip geldim. Sonunda Gelecek Partisinden siyasete girdim. Başladığım günden bugüne kadar da Gelecek Partisindeyim ve siyaset yapmaya devam ediyorum’’ diye konuştu.  Siyasette kendime Vali Recep Yazıcıoğlu ve Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nu örnek aldığını ifade eden Gelecek Partisi Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Atilla Erdöl, Recep Yazıcıoğlu gibi örnek bir vali ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi halk tarafından sevilen ve örnek alınan vatanını ve milletini seven bir siyasetçi olmak istediğini söyledi.  ‘Siyaset yapmak kolay ama örnek bir siyasetçi olmak kolay değil’ diyen genç siyasetçi ‘’Her insan siyaset yapar, siyaset yapmak çok zor değil fakat önemli olan herkesin parmakla gösterdiği ve örnek alacağı bir siyasetçi olmaktır. Bende bunun için kendime siyasette Recep Yazıcıoğlu ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu örnek alıyorum’’ şeklinde konuştu. Babasının da ömrünün sonuna kadar temiz ve dürüst siyaset yaptığını ifade eden Atilla Erdöl kendisine önce babasını örnek aldığını ve eğer siyaset yapacaksa da dürüst, temiz ve ilkeli siyaset yapmak istediğini söyledi ve bunun içinde siyasette adımlarını sağlam atmak istediğini ifade etti.   
MHP’de görev yapan babasından dolayı siyasetin içine doğduğunu ifade eden Gelecek Partisi Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Atilla Erdöl, kendisine Recep Yazıcıoğlu ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu örnek aldığını söyledi. Temiz ve dürüst siyaset yapmak istediğini ifade eden Atilla Erdöl ‘Eğer siyaset yapacaksam da temiz siyaset yapmak istiyorum’’ dedi.
Atilla Erdöl; 17 Aralık 1999 Konya Karatay Aziziye Mahallesi doğumlu. Babası çocuk yaşta iken vefat etti. 12-13 yaşında çalışmaya başlayan Atilla Erdöl, çay ocaklarında çaycılık yaparak başladığı çalışma hayatında daha sonra. Cafe sektörüne geçiş yaptı. 2020 yılında Pandemi ile birlikte kendi cafesini açan Erdöl, 3-4 ay anca dayanabildi ve daha sonra cafesini kapatmak zorunda kaldı. 
Pandemi dönemini kendi evinde ve internet üzerinden nargile ve nargile malzemeleri satarak geçiren Atilla Erdöl Pandemi dönemini bu şekilde kendi çapında çalışarak atlattı. Hem para kazanan hem de ailesine bakan Atilla Erdöl, hem de yeni açacağı Cafesi için birikim yaptı.
Pandemi sonrasında 2022 yılının 5. ayında Nov Otel ile anlaşarak Cafe Belle Cafe’yi işletmeye başlayan Atilla Erdöl o günden bugüne kadar Cafe La Belle’nin işletmesini yapıyor. 
Babası eski siyasetçi olduğu için kendisi için ‘Siyasetin içine doğdum’ diyen Atilla Erdöl, ‘’Babam rahmetli olana kadar MHP’nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Bende kendim uzunca bir süre siyasi partilere gidip geldim, kendi çapımda araştırmalar yaptım. Uzunca bir süre Büyük Birlik Partisine gidip geldim. Sonunda Gelecek Partisinden siyasete girdim. Başladığım günden bugüne kadar da Gelecek Partisindeyim ve siyaset yapmaya devam ediyorum’’ diye konuştu. 
Siyasette kendime Vali Recep Yazıcıoğlu ve Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nu örnek aldığını ifade eden Gelecek Partisi Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Atilla Erdöl, Recep Yazıcıoğlu gibi örnek bir vali ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi halk tarafından sevilen ve örnek alınan vatanını ve milletini seven bir siyasetçi olmak istediğini söyledi. 
Siyaset yapmak kolay ama örnek bir siyasetçi olmak kolay değil’ diyen genç siyasetçi ‘’Her insan siyaset yapar, siyaset yapmak çok zor değil fakat önemli olan herkesin parmakla gösterdiği ve örnek alacağı bir siyasetçi olmaktır. Bende bunun için kendime siyasette Recep Yazıcıoğlu ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu örnek alıyorum’’ şeklinde konuştu.
Babasının da ömrünün sonuna kadar temiz ve dürüst siyaset yaptığını ifade eden Atilla Erdöl kendisine önce babasını örnek aldığını ve eğer siyaset yapacaksa da dürüst, temiz ve ilkeli siyaset yapmak istediğini söyledi ve bunun içinde siyasette adımlarını sağlam atmak istediğini ifade etti.   

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.