yandex

Son dakika! İsrailʹden Şamʹa füzeli saldırı

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3851+ kez okundu.
 

Son dakika! İsrailʹden Şamʹa füzeli saldırı

Şam yakınlarında şiddetli 3 patlama duyulduğu, Suriye hava savunma sistemlerinin ise İsrail'in saldırılarına karşılık verdiği belirtildi. Suriye yerel medyası, sabahın erken saatlerinde 'yeni bir İsrail saldırısı' olduğunu, hava savunma sistemleriyle karşılık verildiğini duyurdu. Suriye hükümetine yakın bir kaynak, Şam'ın kuzeyindeki Jamraya'da bir araştırma merkezinin hedef alındığını ifade etti. Alman haber ajansına konuşan bir kaynak da, Suriye hava savunma sistemlerinin İsrail'in füzelerine 'başarılı bir şekilde' karşılık verdiğini söyledi. Haaretz, bunun Jamraya'ya düzenlenen ilk İsrail saldırısı olmadığını, Aralık ayında Esad rejiminin de Şam yakınlarını hedef aldığını belirtti.   Kaynak:milligazete.com

Şam yakınlarında şiddetli 3 patlama duyulduğu, Suriye hava savunma sistemlerinin ise İsrail'in saldırılarına karşılık verdiği belirtildi.

Suriye yerel medyası, sabahın erken saatlerinde 'yeni bir İsrail saldırısı' olduğunu, hava savunma sistemleriyle karşılık verildiğini duyurdu. Suriye hükümetine yakın bir kaynak, Şam'ın kuzeyindeki Jamraya'da bir araştırma merkezinin hedef alındığını ifade etti.

Alman haber ajansına konuşan bir kaynak da, Suriye hava savunma sistemlerinin İsrail'in füzelerine 'başarılı bir şekilde' karşılık verdiğini söyledi.

Haaretz, bunun Jamraya'ya düzenlenen ilk İsrail saldırısı olmadığını, Aralık ayında Esad rejiminin de Şam yakınlarını hedef aldığını belirtti.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.