yandex

Suudi veliaht prens Muhammed bin Selmanʹdan çok konuşulacak itiraf

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3671+ kez okundu.
 

Suudi veliaht prens Muhammed bin Selmanʹdan çok konuşulacak itiraf

Suudi Arabistan'daveliaht prens Muhammed binSelman, çok çarpıcı bir itirafta bulundu. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Suudi Arabistan kraliyet ailesine yakın bir kaynak ülkeyi karıştıracak bir iddiada bulundu. "TRUMP BANA DESTEK VERDİ" Suudi veliaht prens Muhammed bin Selman'nın yardımcılarına sürekli, Kasım ayında 11 prens, yüzlerce üst düzey yetkili ve işadamının tuutklanması ile sonuçlanan Kasım ayındaki darbe için Trump ailesiinn kendisine açık destek verdiklerini söyleyerek övündüğünü söyledi. OLAY KİTAPLA DA UYUŞUYOR İddialar Michael Wolff'un Beyaz Saray içinde olan olaylar hakkında yazdığı ve 'Fire and Fury' kitap ile uyuşuyor. Kitapta, Trump'ın Beyaz Saray çalışanlarına Muhammed bin Salman'ı kasdederek "Kendi adamımızı Suudi Arabistan'da başa getirdik" dediği yazıyor.   Kaynak:milligazete.com.tr  

Suudi Arabistan'daveliaht prens Muhammed binSelman, çok çarpıcı bir itirafta bulundu.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Suudi Arabistan kraliyet ailesine yakın bir kaynak ülkeyi karıştıracak bir iddiada bulundu.

"TRUMP BANA DESTEK VERDİ"

Suudi veliaht prens Muhammed bin Selman'nın yardımcılarına sürekli, Kasım ayında 11 prens, yüzlerce üst düzey yetkili ve işadamının tuutklanması ile sonuçlanan Kasım ayındaki darbe için Trump ailesiinn kendisine açık destek verdiklerini söyleyerek övündüğünü söyledi.

OLAY KİTAPLA DA UYUŞUYOR

İddialar Michael Wolff'un Beyaz Saray içinde olan olaylar hakkında yazdığı ve 'Fire and Fury' kitap ile uyuşuyor. Kitapta, Trump'ın Beyaz Saray çalışanlarına Muhammed bin Salman'ı kasdederek "Kendi adamımızı Suudi Arabistan'da başa getirdik" dediği yazıyor.

 

Kaynak:milligazete.com.tr

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.