yandex

Tozoğlu ve Çağlayan Seydişehir’de

DÜNYA 06.04.2023 - 05:01, Güncelleme: 06.04.2023 - 05:01 1272+ kez okundu.
 

Tozoğlu ve Çağlayan Seydişehir’de

İyi Parti Konya Milletvekili aday adayları Selin Tozoğlu ve Muammer Çağlayan, seçim çalışmalarına Seydişehir’de devam ettiler.

İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici ile bir süre görüşen Tozoğlu ve Çağlayan daha sonrada vatandaşlarla sohbet ettiler. Yılmaz Dönderici ‘Teşkilatımızın bu günkü ziyaretçileri Milletvekili aday adayı Selin Tozoğlu ve Muammer Çağlayan kardeşlerimizdi. Kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ dedi. Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini ifade eden Selin Tozoğlu ‘’İyi Parti cesurları olarak partimizi iktidara taşımak ve ucube tek adam rejimini devirmek ve parlamenter demokratik sistemi gerçekleştirmek iradenizi ortaya koyduk. İyi Parti varsa çözümde vardır. İyi Parti varsa Millet ne diyorsa o seslendirilir ve gerçekleştirilir. İyi Parti varsa moral ve huzur vardır. İyi Parti varsa başarı ve kazanmak vardır’ diye konuştu.
İyi Parti Konya Milletvekili aday adayları Selin Tozoğlu ve Muammer Çağlayan, seçim çalışmalarına Seydişehir’de devam ettiler.

İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici ile bir süre görüşen Tozoğlu ve Çağlayan daha sonrada vatandaşlarla sohbet ettiler. Yılmaz Dönderici ‘Teşkilatımızın bu günkü ziyaretçileri Milletvekili aday adayı Selin Tozoğlu ve Muammer Çağlayan kardeşlerimizdi. Kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ dedi. Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini ifade eden Selin Tozoğlu ‘’ İyi Parti cesurları olarak partimizi iktidara taşımak ve ucube tek adam rejimini devirmek ve parlamenter demokratik sistemi gerçekleştirmek iradenizi ortaya koyduk. İyi Parti varsa çözümde vardır. İyi Parti varsa Millet ne diyorsa o seslendirilir ve gerçekleştirilir. İyi Parti varsa moral ve huzur vardır. İyi Parti varsa başarı ve kazanmak vardır’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.