yandex

Trumpʹtan Rusyaʹya: Hazır ol, füzelerimiz geliyor

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2987+ kez okundu.
 

Trumpʹtan Rusyaʹya: Hazır ol, füzelerimiz geliyor

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından Rusya’ya yüklendi. Trump, “Rusya hazırlıklı ol, füzeler gelecek. Hepsi iyi, yeni ve "akıllı" füzeler.  Kendi insanlarını gazla öldüren ve bununla eğlenen bir hayvanla partner olmamalıydın" dedi.     Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump     Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it! 13:57 - 11 Nis 2018   25,7 B   26,4 B kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik     Başkan Trump, Beşşar Esed rejiminin Doğu Guta'daki sivilleri hedef alan kimyasal saldırısına tepki göstermiş ve "Suriye'deki akılsız kimyasal saldırıda, aralarında kadınlar ve çocukların da olduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Zulüm alanı, Suriye ordusu tarafından tecrit edildi ve kuşatıldı. Bölge, dış dünyaya tamamen erişilemez hale getirildi. Başkan Putin, Rusya ve İran, hayvan Esed'i destekledikleri için sorumlu. Büyük bedeli olacak ifadelerini kullanmıştı.     Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump     Many dead, including women and children, in mindless CHEMICAL attack in Syria. Area of atrocity is in lockdown and encircled by Syrian Army, making it completely inaccessible to outside world. President Putin, Russia and Iran are responsible for backing Animal Assad. Big price... 16:00 - 8 Nis 2018   98,6 B   57,1 B kişi bunun hakkında konuşuyoTwitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik Ayrıntılar geliyor...

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından Rusya’ya yüklendi. Trump, “Rusya hazırlıklı ol, füzeler gelecek. Hepsi iyi, yeni ve "akıllı" füzeler.  Kendi insanlarını gazla öldüren ve bununla eğlenen bir hayvanla partner olmamalıydın" dedi.

 

 

Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump    

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

13:57 - 11 Nis 2018   25,7 B   26,4 B kişi bunun hakkında konuşuyor Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    

Başkan Trump, Beşşar Esed rejiminin Doğu Guta'daki sivilleri hedef alan kimyasal saldırısına tepki göstermiş ve "Suriye'deki akılsız kimyasal saldırıda, aralarında kadınlar ve çocukların da olduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Zulüm alanı, Suriye ordusu tarafından tecrit edildi ve kuşatıldı. Bölge, dış dünyaya tamamen erişilemez hale getirildi. Başkan Putin, Rusya ve İran, hayvan Esed'i destekledikleri için sorumlu. Büyük bedeli olacak ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Donald J. Trump   ✔@realDonaldTrump    

Many dead, including women and children, in mindless CHEMICAL attack in Syria. Area of atrocity is in lockdown and encircled by Syrian Army, making it completely inaccessible to outside world. President Putin, Russia and Iran are responsible for backing Animal Assad. Big price...

16:00 - 8 Nis 2018   98,6 B   57,1 B kişi bunun hakkında konuşuyoTwitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

Ayrıntılar geliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.