yandex

Ümraniye kaçtı Konya kovaladı 2-2

SPOR 07.04.2023 - 01:06, Güncelleme: 07.04.2023 - 01:06 1711+ kez okundu.
 

Ümraniye kaçtı Konya kovaladı 2-2

arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Hangi Kredi Ümraniyespor’a konuk oldu. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleden temsilcimiz, son dakikada bulduğu golle 2-2’lik skorla berabere ayrıldı.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; İbrahim Sehic, Guilherme Sitya, Kahraman Demirtaş, Adil Demirbağ, Ahmet Oğuz, Andreas Bouchalakis (Dk.67 Bruno Paz), Soner Dikmen, Marlos Moreno (Dk.77 Robert Muric), Mahir Emreli (Dk.67 Endri Çekiçi), Alejandro Pazuelo (Dk.67 Mame Diouf) ve Muhammet Demir (Dk.86 Oğulcan Ülgün) ilk 11’i ile sahaya çıktı. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip 1.dakikada direğe takıldı. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Epureanu’nun kafasında topa önce kaleci İbrahim Sehic uzanıp dokundu daha sonra direğe çarparak oyun alanına döndü. 11. dakika arabam.com Konyaspor’da Soner Dikmen, uzaktan kaleyi yokladı ancak kaleci Orkun'u geçemedi. Temsilcimiz bu kez de 40. dakikada gole yaklaştı. Marlos Moreno’nun ceza sahası dışından sağ ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yakın kale direğinin yanından az farkla dışarıya çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımımız soyunma odasına 0-0’lık skorla berabere girdi. Hangi Kredi Ümraniyespor, 58. dakikada Sekidika'nın uzaktan şutu yerden sekerek kaleye yöneldi ancak kalecimiz İbrahim Sehiç gole izin vermedi. Ümraniyespor 62. dakikada golü buldu. Mrsic’in ortasında Konyaspor’da Kahraman Demirtaş’ın uzaklaştırmaya çalıştığı top filelerle buluştu. 1-0 arabam.com Konyaspor 82.dakika skorda eşitliği yakaladı. Yeşil Beyazlı temsilcimizde Robert Muric, sağ kanatta topla buluştu ve arka direğe doğru güzel bir orta yaptı. Topu takip eden Mame Diouf güzel bir kafa vuruşu ile ağları havalandırdı ve skora denge geldi: 1-1 Ümraniyespor bir kez daha öne geçti. 90.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Onur Ayık topu ağlara gönderdi. 2-1 Uzatma dakikalarına girilirken gelişen arabam.com Konyaspor atağında sağ kanattan Ahmet Oğuz’un güzel ortasına mükemmel bir kafa vuruşu yapan Soner Dikmen, fileleri havalandırdı ve skora 2-2'lik eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve temsilcimiz Konyaspor mücadeleden 2-2’lik skorla berabere ayrıldı. Yeşil Beyazlı temsilcimiz bu skorla puanını 35 yaptı.   
arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Hangi Kredi Ümraniyespor’a konuk oldu. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleden temsilcimiz, son dakikada bulduğu golle 2-2’lik skorla berabere ayrıldı.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; İbrahim Sehic, Guilherme Sitya, Kahraman Demirtaş, Adil Demirbağ, Ahmet Oğuz, Andreas Bouchalakis (Dk.67 Bruno Paz), Soner Dikmen, Marlos Moreno (Dk.77 Robert Muric), Mahir Emreli (Dk.67 Endri Çekiçi), Alejandro Pazuelo (Dk.67 Mame Diouf) ve Muhammet Demir (Dk.86 Oğulcan Ülgün) ilk 11’i ile sahaya çıktı.
Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip 1.dakikada direğe takıldı. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Epureanu’nun kafasında topa önce kaleci İbrahim Sehic uzanıp dokundu daha sonra direğe çarparak oyun alanına döndü. 11. dakika arabam.com Konyaspor’da Soner Dikmen, uzaktan kaleyi yokladı ancak kaleci Orkun'u geçemedi. Temsilcimiz bu kez de 40. dakikada gole yaklaştı. Marlos Moreno’nun ceza sahası dışından sağ ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yakın kale direğinin yanından az farkla dışarıya çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımımız soyunma odasına 0-0’lık skorla berabere girdi.
Hangi Kredi Ümraniyespor, 58. dakikada Sekidika'nın uzaktan şutu yerden sekerek kaleye yöneldi ancak kalecimiz İbrahim Sehiç gole izin vermedi. Ümraniyespor 62. dakikada golü buldu. Mrsic’in ortasında Konyaspor’da Kahraman Demirtaş’ın uzaklaştırmaya çalıştığı top filelerle buluştu. 1-0 arabam.com Konyaspor 82.dakika skorda eşitliği yakaladı. Yeşil Beyazlı temsilcimizde Robert Muric, sağ kanatta topla buluştu ve arka direğe doğru güzel bir orta yaptı. Topu takip eden Mame Diouf güzel bir kafa vuruşu ile ağları havalandırdı ve skora denge geldi: 1-1 Ümraniyespor bir kez daha öne geçti. 90.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Onur Ayık topu ağlara gönderdi. 2-1 Uzatma dakikalarına girilirken gelişen arabam.com Konyaspor atağında sağ kanattan Ahmet Oğuz’un güzel ortasına mükemmel bir kafa vuruşu yapan Soner Dikmen, fileleri havalandırdı ve skora 2-2'lik eşitliği getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve temsilcimiz Konyaspor mücadeleden 2-2’lik skorla berabere ayrıldı. Yeşil Beyazlı temsilcimiz bu skorla puanını 35 yaptı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.