yandex
Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 674 kez görütülendi.
 

İçeri Çumra Halkı'nın Ulaşım Derdi...

Recep Candan’a dert yandılar Çumra Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar ilçelerine Belediye otobüsü gelmesi için seslerini duyurmak istediler.  İlçelerine ve mahallelerine Belediye otobüsü isteyen vatandaşlar bu taleplerini birçok sefer Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’a ilettiler. Belediye Başkanından kendilerine destek olmasını isteyen vatandaşlar artık Konya’ya Belediye otobüsü ile gidip gelmek istediklerini ve bunun içinde yetkililerin seslerini duymasını istediler.  Önceki gün Çumra Belediyesi önünde toplanarak seslerini duyurmak isteyen İçeri Çumra halkı mahallerine Belediye otobüsü istediklerini ve bunun için de Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’a seslerini duyurmak için içlerini Çumra Son Dakika sitesi sahibi Gazeteci Filiz Avuçalmaz’a döktüler.  ‘İçeri Çumra halkı olarak burada toplanmış bulunuyoruz. İçeri Çumra halkı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Belediye Otobüsü istiyoruz’ diyen vatandaşlar, çoğu sanayide çalışan arkadaşlarının genellikle ilçe otobüsü ile gidip geldiğini buna rağmen bir türlü Çumra’ya halk otobüsü gelmediğini söylediler. Yakın yerlere kadar Belediye otobüsünün geldiğini hatta uzak yerlere bile otobüsün gittiğini ifade eden Vatandaşlar en büyük desteği görmeyi bekledikleri Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’nın sorunlarına çözüm bulmasını istediler.  Büyükşehir Belediye Başkanına seslerini duyurmak isteyen ve Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’dan kendilerine destek olmasını ve seslerini yetkililere duyurmak için aracı olmasını istediler. İşte Çumra halkının görüşlerini ekranlarınıza getiriyoruz şimdi de…
Ekleme Tarihi: 06.07.2022 - 13:55

İçeri Çumra Halkı'nın Ulaşım Derdi...

Çumra Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar ilçelerine Belediye otobüsü gelmesi için seslerini duyurmak istediler. İlçelerine ve mahallelerine Belediye otobüsü isteyen vatandaşlar bu taleplerini birçok sefer Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’a ilettil

Recep Candan’a dert yandılar
Çumra Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar ilçelerine Belediye otobüsü gelmesi için seslerini duyurmak istediler. 
İlçelerine ve mahallelerine Belediye otobüsü isteyen vatandaşlar bu taleplerini birçok sefer Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’a ilettiler. Belediye Başkanından kendilerine destek olmasını isteyen vatandaşlar artık Konya’ya Belediye otobüsü ile gidip gelmek istediklerini ve bunun içinde yetkililerin seslerini duymasını istediler. 
Önceki gün Çumra Belediyesi önünde toplanarak seslerini duyurmak isteyen İçeri Çumra halkı mahallerine Belediye otobüsü istediklerini ve bunun için de Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’a seslerini duyurmak için içlerini Çumra Son Dakika sitesi sahibi Gazeteci Filiz Avuçalmaz’a döktüler. 
‘İçeri Çumra halkı olarak burada toplanmış bulunuyoruz. İçeri Çumra halkı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Belediye Otobüsü istiyoruz’ diyen vatandaşlar, çoğu sanayide çalışan arkadaşlarının genellikle ilçe otobüsü ile gidip geldiğini buna rağmen bir türlü Çumra’ya halk otobüsü gelmediğini söylediler. Yakın yerlere kadar Belediye otobüsünün geldiğini hatta uzak yerlere bile otobüsün gittiğini ifade eden Vatandaşlar en büyük desteği görmeyi bekledikleri Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’nın sorunlarına çözüm bulmasını istediler. 
Büyükşehir Belediye Başkanına seslerini duyurmak isteyen ve Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’dan kendilerine destek olmasını ve seslerini yetkililere duyurmak için aracı olmasını istediler. İşte Çumra halkının görüşlerini ekranlarınıza getiriyoruz şimdi de…

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.