yandex

WhatsApp'a 21 yeni emoji geldi!

TEKNOLOJİ (BBH) - Haber Merkezi | 15.03.2023 - 13:49, Güncelleme: 15.03.2023 - 13:49 1319+ kez okundu.
 

WhatsApp'a 21 yeni emoji geldi!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın "2.23.5.13" numaralı Android beta sürümü, kullanıcılara sohbetlerinde kullanabilecekleri yeni emojiler getirdi.

WhatsApp'a 21 yeni emoji eklendi, 8 mevcut emojide de düzenlemeler yapıldı. WhatsApp'a gelen yeni emojiler arasında pembe, açık mavi ve gri kalpler, zencefil, Wi-Fi, kuş, deniz anası, kaz, titreyen yüz ve el ile dur işareti gibi emojiler de yer aldı. WebTekno'nun aktardığı habere göre; emojiler önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunulacak. WhatsApp'ın yeni emojilerini içeren güncellemesi, uygulamanın yalnızca Android sürümü için yayımlandı.
Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın "2.23.5.13" numaralı Android beta sürümü, kullanıcılara sohbetlerinde kullanabilecekleri yeni emojiler getirdi.
WhatsApp'a 21 yeni emoji eklendi, 8 mevcut emojide de düzenlemeler yapıldı. WhatsApp'a gelen yeni emojiler arasında pembe, açık mavi ve gri kalpler, zencefil, Wi-Fi, kuş, deniz anası, kaz, titreyen yüz ve el ile dur işareti gibi emojiler de yer aldı. WebTekno'nun aktardığı habere göre; emojiler önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunulacak.
WhatsApp'ın yeni emojilerini içeren güncellemesi, uygulamanın yalnızca Android sürümü için yayımlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.