yandex

Yağcı CHP'den, Aday

DÜNYA 25.03.2023 - 00:15, Güncelleme: 25.03.2023 - 00:15 1644+ kez okundu.
 

Yağcı CHP'den, Aday

CHP Konya İl binasında gerçekleşen basın toplantısına CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Barış Bektaş, il ve Selçuklu ilçe yöneticileriyle partililer katıldı.

Hüseyin Yağcı, “CHP, Atatürk’ün, İnönü’nün, Ecevit’in, Baykal’ın ve en son 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisidir. Mevcut iktidara rağmen İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer büyük şehirlerimizin belediye başkanlıklarını kazanmıştır. AKP – MHP ittifakı tek adam rejimi başkanlık sistemini getirerek, ülkemizin başta kuvvetler ayrılığı ve hukuk sistemini önemli ölçüde zedeleyen işler yapmışlardır’’ dedi. ‘Her kurumda partizanlık almış başını gitmiştir. Üniversiteler açmayı marifet sanarak, üniversite mezunu diplomalı işsizler ordusu oluşturmuştur’ diyen Yağcı ‘’Bugün üniversite mezunu gençlerin çoğu ya evde oturmakta ya da marketlerde ve mağazalarda kasiyerlik ve tezgâhtarlık yapmaktadırlar. Bütün bu problemler iktidarın eseridir.  İşte bu problemleri çözmek ve Konya’nın sorunlarının çözümüne katkı sunmak ile partimizin iktidar koşusuna elimden gelen katkıyı vermek için CHP Konya Milletvekili Aday Adayıyım. Artık halkın iktidarı yakındır. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
CHP Konya İl binasında gerçekleşen basın toplantısına CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Barış Bektaş, il ve Selçuklu ilçe yöneticileriyle partililer katıldı.

Hüseyin Yağcı, “CHP, Atatürk’ün, İnönü’nün, Ecevit’in, Baykal’ın ve en son 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisidir. Mevcut iktidara rağmen İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer büyük şehirlerimizin belediye başkanlıklarını kazanmıştır. AKP – MHP ittifakı tek adam rejimi başkanlık sistemini getirerek, ülkemizin başta kuvvetler ayrılığı ve hukuk sistemini önemli ölçüde zedeleyen işler yapmışlardır’’ dedi.

‘Her kurumda partizanlık almış başını gitmiştir. Üniversiteler açmayı marifet sanarak, üniversite mezunu diplomalı işsizler ordusu oluşturmuştur’ diyen Yağcı ‘’Bugün üniversite mezunu gençlerin çoğu ya evde oturmakta ya da marketlerde ve mağazalarda kasiyerlik ve tezgâhtarlık yapmaktadırlar. Bütün bu problemler iktidarın eseridir.  İşte bu problemleri çözmek ve Konya’nın sorunlarının çözümüne katkı sunmak ile partimizin iktidar koşusuna elimden gelen katkıyı vermek için CHP Konya Milletvekili Aday Adayıyım. Artık halkın iktidarı yakındır. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.