yandex
Ferruh CAN
Köşe Yazarı
Ferruh CAN
 

Değerli Konyaspor taraftarı;

Köşe yazarı olarak yazmaya başladığım bu günden itibaren bütün Konyalı hemşerilerimize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Konya medyamızın mutfağından, bugün önemli yere gelen Hasan Hüseyin Gülcan kardeşime canı gönülden başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi her zaman korkusuzca ve doğruları yazacağımızı buradan değerli okuyucularımıza duyuruyorum. Tarafımız sadece ve sadece Konyaspor olacaktır. Konyaspor Konya’mızın en önemli ve vazgeçilmez markasıdır. Konyaspor mütevazi kadrosuyla geçen 14.haftada 24 puanla 4 sırada tamamladı. İlhan hoca Zymer Bytyqı’nin formsuzluğu ve sağ açıkta Mıchalak  ve Murıc’ten yeterince verim alamadı. Defanstan çıkarken gereksiz paslarla gereksiz puanlar kaybettik. İlhan hoca buna çare bulacaktır. Soner on numara oynadı ama birçok pozisyonu heba etti. Santrafor olarak alınan Muhammed ve Mame Dıouf takıma çok geç katıldı dolayısıyla ileri uçta verimli olamadık. Bu aranın iyi değerlendirilmesi şans verilmeyen Pavıcıc’in takıma kazandırılması, Endri Çekici’nin sakatlıktan kurtulması takıma ve kulübeye güç verecektir. Duyumlarımıza göre yönetimin görüştüğü; Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mario Balotelli isimleri geçiyor. Bu isimlerden Caner Erkin ve Mario Balotelli Konyaspor’a önemli katkılar sağlayabilir. Seyirci olarak bizede çok önemli görevler düşüyor.42.000 kişilik stadımızı doldurma görevimiz var. Rakip takımı ve hakeme baskı yaparak puanları sökerek almalıyız. Düşmeye oynadığımız sezonlarda bile daha çok seyirci ile oynarken geçen sezon 3. Bitirdik. Şu an 14. Haftada dördüncüyüz. Takımın 12. adamı olarak buna mecburuz.                     Konyaspor, Konya’nın sporundan ve Konya gündemini BOL BOL HABER’den takip edebilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 24 Aralık 2022 - Cumartesi

Değerli Konyaspor taraftarı;

Köşe yazarı olarak yazmaya başladığım bu günden itibaren bütün Konyalı hemşerilerimize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.
Konya medyamızın mutfağından, bugün önemli yere gelen Hasan Hüseyin Gülcan kardeşime canı gönülden başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi her zaman korkusuzca ve doğruları yazacağımızı buradan değerli okuyucularımıza duyuruyorum.
Tarafımız sadece ve sadece Konyaspor olacaktır. Konyaspor Konya’mızın en önemli ve vazgeçilmez markasıdır. Konyaspor mütevazi kadrosuyla geçen 14.haftada 24 puanla 4 sırada tamamladı. İlhan hoca Zymer Bytyqı’nin formsuzluğu ve sağ açıkta Mıchalak  ve Murıc’ten yeterince verim alamadı.
Defanstan çıkarken gereksiz paslarla gereksiz puanlar kaybettik. İlhan hoca buna çare bulacaktır. Soner on numara oynadı ama birçok pozisyonu heba etti. Santrafor olarak alınan Muhammed ve Mame Dıouf takıma çok geç katıldı dolayısıyla ileri uçta verimli olamadık.
Bu aranın iyi değerlendirilmesi şans verilmeyen Pavıcıc’in takıma kazandırılması, Endri Çekici’nin sakatlıktan kurtulması takıma ve kulübeye güç verecektir.
Duyumlarımıza göre yönetimin görüştüğü; Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mario Balotelli isimleri geçiyor. Bu isimlerden Caner Erkin ve Mario Balotelli Konyaspor’a önemli katkılar sağlayabilir. Seyirci olarak bizede çok önemli görevler düşüyor.42.000 kişilik stadımızı doldurma görevimiz var. Rakip takımı ve hakeme baskı yaparak puanları sökerek almalıyız. Düşmeye oynadığımız sezonlarda bile daha çok seyirci ile oynarken geçen sezon 3. Bitirdik. Şu an 14. Haftada dördüncüyüz. Takımın 12. adamı olarak buna mecburuz.           
       
 Konyaspor, Konya’nın sporundan ve Konya gündemini BOL BOL HABER’den takip edebilirsiniz.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Soner PEKER
(24.12.2022 20:05 - #72284)
Hayırlı olsun tebrikler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.