yandex
Celal DEMİR
Köşe Yazarı
Celal DEMİR
 

Konya Emniyeti ve Güvenliği Kayboldu

Konya Asayiş ekiplerini park ve düğün salonları yakınlarında, uyuşturucu, hap, esrar kullanan, satan, gizemli sokaklarda görmek istiyoruz.    Konya Trafik ekiplerini Eski Garaj, Mevlana caddesi, İstanbul caddesi, Zafer meydanı kavşağında görevini yapmasını, Akşam ve gece saatlerinde Çevreyolundaki ihlâlleri görmesini istiyoruz.    Konya Narkotik ve Ahlâk ekiplerini Aliya İzzet Begoviç Caddesi, Adana Çevreyolu, Ardıçlı Toki yolu üzeri, Bosna-Hersek Mahallesi, Selçuklu ve Meram İş merkezleri civarında göreve davet ediyoruz.    Konya ve Türkiye genelinde Gece Bekçilerine tam yetki verilmelidir.    Konya ve Türkiye genelinde Mültecilerin sosyal yaşam alanları kısıtlanmalıdır. İkamet sınırları dışına izin belgeli çıkmalıdır. Gece saat 22:00'den sonra dışarı çıkma yasağı olmalıdır.
Ekleme Tarihi: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba

Konya Emniyeti ve Güvenliği Kayboldu

Konya Asayiş ekiplerini park ve düğün salonları yakınlarında, uyuşturucu, hap, esrar kullanan, satan, gizemli sokaklarda görmek istiyoruz. 
 
Konya Trafik ekiplerini Eski Garaj, Mevlana caddesi, İstanbul caddesi, Zafer meydanı kavşağında görevini yapmasını, Akşam ve gece saatlerinde Çevreyolundaki ihlâlleri görmesini istiyoruz. 
 
Konya Narkotik ve Ahlâk ekiplerini Aliya İzzet Begoviç Caddesi, Adana Çevreyolu, Ardıçlı Toki yolu üzeri, Bosna-Hersek Mahallesi, Selçuklu ve Meram İş merkezleri civarında göreve davet ediyoruz. 
 
Konya ve Türkiye genelinde Gece Bekçilerine tam yetki verilmelidir.
 
 Konya ve Türkiye genelinde Mültecilerin sosyal yaşam alanları kısıtlanmalıdır. İkamet sınırları dışına izin belgeli çıkmalıdır. Gece saat 22:00'den sonra dışarı çıkma yasağı olmalıdır.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.