yandex
Nadire ULUTAŞ
Köşe Yazarı
Nadire ULUTAŞ
 

İnşallah bir daha yazmam!

Güneydoğu'da 10 ilimiz korkunç bir depremle sarsıldı, binalar yıkıldı, asfalt yollar bıçakla kesilmiş gibi yarıldı! Tarihe geçecek büyük depremlerden birini yaşadık! Çok sayıda kaybımız ve yaralılarımız var… Baş sağlığı ve acil şifalar diliyoruz… Bu arada “Allah tekrarını göstermesin” diyoruz ama Allah bizi pek sevmiyor olacak ki, aynı acıları tekrar tekrar yaşatıyor. “İnşallah bu son olur” diyemiyoruz, çünkü deprem kuşağında yaşadığımızı biliyoruz. Türkiye deprem riski yüksek bir ülke… Daha önce de bu acıları yaşadık… Bir ulus, çektiği acılardan ders almazsa aynı acıları defalarca çeker. Bizim yönetimlerin hatası budur. Ülkemizi uzun yıllardan beri “Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir!” zihniyetindeki siyasetçiler yönetiyor… 20 yıldır, 40 yıldır… İnşallah bir daha sizinle böyle kötü ve üzücü yazılarda buluşmayız. Sizlerle daha güzel ve keyifli yazılarda ve mutlu günlerde buluşmak dileğiyle. Başımız sağolsun
Ekleme Tarihi: 13 Şubat 2023 - Pazartesi

İnşallah bir daha yazmam!

Güneydoğu'da 10 ilimiz korkunç bir depremle sarsıldı, binalar yıkıldı, asfalt yollar bıçakla kesilmiş gibi yarıldı!

Tarihe geçecek büyük depremlerden birini yaşadık!

Çok sayıda kaybımız ve yaralılarımız var…

Baş sağlığı ve acil şifalar diliyoruz…

Bu arada “Allah tekrarını göstermesin” diyoruz ama Allah bizi pek sevmiyor olacak ki, aynı acıları tekrar tekrar yaşatıyor.

“İnşallah bu son olur” diyemiyoruz, çünkü deprem kuşağında yaşadığımızı biliyoruz.

Türkiye deprem riski yüksek bir ülke…

Daha önce de bu acıları yaşadık…

Bir ulus, çektiği acılardan ders almazsa aynı acıları defalarca çeker.

Bizim yönetimlerin hatası budur. Ülkemizi uzun yıllardan beri “Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir!” zihniyetindeki siyasetçiler yönetiyor… 20 yıldır, 40 yıldır…

İnşallah bir daha sizinle böyle kötü ve üzücü yazılarda buluşmayız. Sizlerle daha güzel ve keyifli yazılarda ve mutlu günlerde buluşmak dileğiyle.

Başımız sağolsun

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.