yandex
Serhat DENİZ
Köşe Yazarı
Serhat DENİZ
 

BIKTIK!

Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz, Acımız büyük. Malum, tüm tarihimiz boyunca olduğu gibi hem millet hem devlet olarak enkazın altında kaldık. Coğrafi konumumuz nedeniyle sürekli deprem tehdidi altındayız ve bu tehdide geçmişten bugüne kadar tam anlamıyla tedbir alan bir hükümet göremedik hiçbir zaman. Sadece seçimler gelince milletine önem gösteren politikacılardan Türk vatandaşları olarak yüksek bir sesle söylüyorum ki "BIKTIK"! Yanlış kentselleşme politikalarından, her parası olana inşaat ruhsatı verilmesinden, can kaybı yaşamaktan ve enkazın altında kalmaktan. Bir Türk vatandaşı olarak önerim ve dileğim; bu acı günlerden sonra gelecek depremlere bir an önce tedbirler alınması ve bu tedbirleri alırken deprem uzmanlarının dinlenilmesi. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet ve yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ekleme Tarihi: 13 Şubat 2023 - Pazartesi

BIKTIK!

Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz, Acımız büyük. Malum, tüm tarihimiz boyunca olduğu gibi hem millet hem devlet olarak enkazın altında kaldık.

Coğrafi konumumuz nedeniyle sürekli deprem tehdidi altındayız ve bu tehdide geçmişten bugüne kadar tam anlamıyla tedbir alan bir hükümet göremedik hiçbir zaman. Sadece seçimler gelince milletine önem gösteren politikacılardan Türk vatandaşları olarak yüksek bir sesle söylüyorum ki "BIKTIK"!

Yanlış kentselleşme politikalarından, her parası olana inşaat ruhsatı verilmesinden, can kaybı yaşamaktan ve enkazın altında kalmaktan. Bir Türk vatandaşı olarak önerim ve dileğim; bu acı günlerden sonra gelecek depremlere bir an önce tedbirler alınması ve bu tedbirleri alırken deprem uzmanlarının dinlenilmesi.

Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet ve yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.