yandex
Şevki ÖZTÜRK
Köşe Yazarı
Şevki ÖZTÜRK
 

Yeni bir başlangıç!

Bölgesel amatör Lig’de Konya’yı dört takımımız temsil ediyor. Sarayönü Belediyespor, Ereğlispor, Ç. Çumra Belediyespor ve MERAM Kara Kartallar.  Ama gel gör ki, Sarayönü Beldespor’u bir kenara bırakırsak, diğer üç takımımızda Grubunda yokları oynuyorlar. Özellikle sezona iyi bir bütçe ile hazırlanan Ç.Çumra Belediyespor ve Ereğlispor’un istedikleri noktada olmamaları taraftarını üzmüş durumda. Peki, acaba biz nerde yanlış yaptık deniliyor mu?  Futbolda duygusallığa yer yok. Çumra ve Ereğli iyi transferler yapmalarına rağmen, antrenör konusunda ciddi yanlışlar yaptılar. Bu ligde oynuyorsan, bu ligi bilen bir antrenörle oynamak sana Extra bir avantaj getirir.  En basit örneği ise, Sarayönü Belediyespor ile yıllarca bu ligde boy gösteren ve az bütçe ile çok iyi işler yapan Niyazi Kart’tır. Sarayönü Belediyespor, doğru plan ve yapılanma doğrultusunda, il sıralamasına baktığımız zaman, diğer üç temsilcimizin önünde yer alıyor.  Demek ki neymiş, çok para ile çok başarılı olunmuyormuş. Ciddi ücretler ödenerek kadroya dahil edilen oyuncular maalesef üzüntü ile söylüyorum bu ligin altında oyuncular. Futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli. Belediyeler, bırakın futbolu, sporu bile bilmeyen kişileri başkan olarak atadıkları için bu senaryo ile sıkça karşılaşıyoruz.  Siyaset görüşlerini ve egoistliği bir kenara bırakıp, futbol oynamış bu işin hamurunu yoğurup. futbolun tozunu yutmuş kişileri kulüplerin başına getirdiğiniz zaman inanın çok farklı bir senaryo ile karşılaşmamız mümkün.
Ekleme Tarihi: 24 Aralık 2022 - Cumartesi

Yeni bir başlangıç!

Bölgesel amatör Lig’de Konya’yı dört takımımız temsil ediyor. Sarayönü Belediyespor, Ereğlispor, Ç. Çumra Belediyespor ve MERAM Kara Kartallar. 
Ama gel gör ki, Sarayönü Beldespor’u bir kenara bırakırsak, diğer üç takımımızda Grubunda yokları oynuyorlar. Özellikle sezona iyi bir bütçe ile hazırlanan Ç.Çumra Belediyespor ve Ereğlispor’un istedikleri noktada olmamaları taraftarını üzmüş durumda. Peki, acaba biz nerde yanlış yaptık deniliyor mu? 
Futbolda duygusallığa yer yok. Çumra ve Ereğli iyi transferler yapmalarına rağmen, antrenör konusunda ciddi yanlışlar yaptılar. Bu ligde oynuyorsan, bu ligi bilen bir antrenörle oynamak sana Extra bir avantaj getirir. 
En basit örneği ise, Sarayönü Belediyespor ile yıllarca bu ligde boy gösteren ve az bütçe ile çok iyi işler yapan Niyazi Kart’tır. Sarayönü Belediyespor, doğru plan ve yapılanma doğrultusunda, il sıralamasına baktığımız zaman, diğer üç temsilcimizin önünde yer alıyor. 
Demek ki neymiş, çok para ile çok başarılı olunmuyormuş. Ciddi ücretler ödenerek kadroya dahil edilen oyuncular maalesef üzüntü ile söylüyorum bu ligin altında oyuncular.
Futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli. Belediyeler, bırakın futbolu, sporu bile bilmeyen kişileri başkan olarak atadıkları için bu senaryo ile sıkça karşılaşıyoruz. 
Siyaset görüşlerini ve egoistliği bir kenara bırakıp, futbol oynamış bu işin hamurunu yoğurup. futbolun tozunu yutmuş kişileri kulüplerin başına getirdiğiniz zaman inanın çok farklı bir senaryo ile karşılaşmamız mümkün.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.