yandex
Siğnem VURAL
Köşe Yazarı
Siğnem VURAL
 

Acının Tarifi Olmaz

Acının tarihi hangisi dersen 6 ŞUBAT 2023 derim... Okullar tekrar açılacak diye hazırlanıp, heyecan yaparken ansızın gelen deprem, acıların en büyüğünü yaşattı ve beynimize 6 ŞUBAT kara gün olarak kazındı... Toprağın, betonların, molozların altında kalan binlerce insan, binlerce can vardı. Kimi baba, kimi anne, kimi evlattı. Acı o kadar büyüktü ki hangisine, hangi birine nasıl üzüleceğimizi şaşırdık. Ben ne yapabilirim derdine düştük? Gün birlik zamanıydı ve bir olmalıydık. Elimizden geldiğince tüm Türkiye ve dış ülkelerle beraber mesaj, Iban, ihtiyaç her ne ise onlar tedarik edilip göndererek bir nebzede olsun yaralarına merhem olmaya çalıştık. 6 ŞUBAT bana neyimi unutturmuyor?
Ekleme Tarihi: 13 Şubat 2023 - Pazartesi

Acının Tarifi Olmaz

Acının tarihi hangisi dersen 6 ŞUBAT 2023 derim... Okullar tekrar açılacak diye hazırlanıp, heyecan yaparken ansızın gelen deprem, acıların en büyüğünü yaşattı ve beynimize 6 ŞUBAT kara gün olarak kazındı...

Toprağın, betonların, molozların altında kalan binlerce insan, binlerce can vardı. Kimi baba, kimi anne, kimi evlattı. Acı o kadar büyüktü ki hangisine, hangi birine nasıl üzüleceğimizi şaşırdık. Ben ne yapabilirim derdine düştük? Gün birlik zamanıydı ve bir olmalıydık. Elimizden geldiğince tüm Türkiye ve dış ülkelerle beraber mesaj, Iban, ihtiyaç her ne ise onlar tedarik edilip göndererek bir nebzede olsun yaralarına merhem olmaya çalıştık.

6 ŞUBAT bana neyimi unutturmuyor?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.