yandex
Mücahid Halil AKYÜZ
Köşe Yazarı
Mücahid Halil AKYÜZ
 

Bu Seçimde Tel Aviv’i Sevindirmeyelim!

Ne kadar bizde hocanın talebesiyiz deseler de, hatta Erbakan Hocanın son partisi ve Saadet Partilileri kemik sızlatmakla suçlasalar da; Erbakan Hocanın onlarla ilgili açıklamaları ve sözleri tam tersi idi!             “AKP’yi Dünya Siyonizm’i kurdurdu”             “AKP’ye oy vermek, İsrail’e oy vermektir”             “AKP’ye oy vermek, cehenneme bilet almaktır”             Erbakan Hoca bu sözleri, “Bizi hoca kurdurdu, biz hocanın talebesiyiz, biz hocanın projelerini gerçekleştiriyoruz” diyen AKP’ye söylemişti…             Şimdi soralım biz hocanın talebesiyiz diyenlere; ABD, Irak’ı bombalarken göz yummak, destek vermek hocanın tavrı mı? Desteklediğiniz Büyük Ortadoğu Projesi(BOP) hocanın projesi mi? Zinayı suç olmaktan çıkarmak ve sapkın luti anlayışı serbest kılmak hocanın Adil Ahlaki Düzeni mi? Siyonizm’in desteklediği ve zemini oluşturduğu “Arap Bahar’ını” desteklemek hocanın tavrı mı? Faizi, vatandaşın kursağına bir şekilde sokmak, Milli ve Yerli ne kadar kuruluş varsa satmak, üretimi bitirmek, ithalat ve ihracat arasında uçurum açmak, tarım ve hayvancılığı bitirmek, kısacası ülkeyi ve vatandaşı borca esir etmek, hocanın Adil Ekonomik Düzeni mi? Filistin, Doğu Türkistan, Keşmir, Hindistan ve birçok ülkede Müslümanlar kıyma gibi doğranırken, Avrupa Birliği kapılarında gezmek, hocanın dış politika anlayışı mı? Terörist ve Korsan Devlet İsrail’in başkanını, büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılayan siz değil misiniz? Yahu siz hocanın talebesi değil misiniz? Nerde D-8? Nerede İSLAM NATO’su, İSLAM BİRLEŞMİŞ Milletleri ve birçok muhteşem ve muazzam kuruluşlar? Nerde hocanın Adil Düzeni ve Milli Duruşu?             Ve bu saydıklarımız, buz dağının görünen kısmı! Şimdi soruyoruz sizlere…! Akp Erbakan Hocanın talebesi ve sadık takipçisi olmuş olsaydı, 20 yıldır bu kadar Maddi ve Manevi tahribata imza atabilir miydi?             Şimdi gelelim kemik sızlatıyor diye yaygara kopardıkları, her türlü iftira ve töhmet altında bıraktıkları, hatta hocanın ahirete hicretinden önce Genel Başkanlığını yaptığı Saadet Partisi ile ilgili söylediği o muhteşem sözlere;             “Kurtuluşun kapısını Saadet Partisi tutmuştur”             “Saadet Partisi, son imtihanı da kazananların partisidir”   İşte hesap ortada! LAF DEĞİL KANTAR! Ölçün, biçin karar verin! Kim hocanın talebesi kim değil! Kim kazanırsa Tel Aviv sevinir, kim kazanırsa Dünya mazlumlarının yüzü güler ömürleri feraha ve refaha erer!  Selametle...
Ekleme Tarihi: 09 Nisan 2023 - Pazar

Bu Seçimde Tel Aviv’i Sevindirmeyelim!

Ne kadar bizde hocanın talebesiyiz deseler de, hatta Erbakan Hocanın son partisi ve Saadet Partilileri kemik sızlatmakla suçlasalar da; Erbakan Hocanın onlarla ilgili açıklamaları ve sözleri tam tersi idi!

            “AKP’yi Dünya Siyonizm’i kurdurdu”

            “AKP’ye oy vermek, İsrail’e oy vermektir”

            “AKP’ye oy vermek, cehenneme bilet almaktır”

            Erbakan Hoca bu sözleri, “Bizi hoca kurdurdu, biz hocanın talebesiyiz, biz hocanın projelerini gerçekleştiriyoruz” diyen AKP’ye söylemişti…

            Şimdi soralım biz hocanın talebesiyiz diyenlere;

  • ABD, Irak’ı bombalarken göz yummak, destek vermek hocanın tavrı mı?
  • Desteklediğiniz Büyük Ortadoğu Projesi(BOP) hocanın projesi mi?
  • Zinayı suç olmaktan çıkarmak ve sapkın luti anlayışı serbest kılmak hocanın Adil Ahlaki Düzeni mi?
  • Siyonizm’in desteklediği ve zemini oluşturduğu “Arap Bahar’ını” desteklemek hocanın tavrı mı?
  • Faizi, vatandaşın kursağına bir şekilde sokmak, Milli ve Yerli ne kadar kuruluş varsa satmak, üretimi bitirmek, ithalat ve ihracat arasında uçurum açmak, tarım ve hayvancılığı bitirmek, kısacası ülkeyi ve vatandaşı borca esir etmek, hocanın Adil Ekonomik Düzeni mi?
  • Filistin, Doğu Türkistan, Keşmir, Hindistan ve birçok ülkede Müslümanlar kıyma gibi doğranırken, Avrupa Birliği kapılarında gezmek, hocanın dış politika anlayışı mı?
  • Terörist ve Korsan Devlet İsrail’in başkanını, büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılayan siz değil misiniz?
  • Yahu siz hocanın talebesi değil misiniz? Nerde D-8? Nerede İSLAM NATO’su, İSLAM BİRLEŞMİŞ Milletleri ve birçok muhteşem ve muazzam kuruluşlar?
  • Nerde hocanın Adil Düzeni ve Milli Duruşu?

            Ve bu saydıklarımız, buz dağının görünen kısmı! Şimdi soruyoruz sizlere…! Akp Erbakan Hocanın talebesi ve sadık takipçisi olmuş olsaydı, 20 yıldır bu kadar Maddi ve Manevi tahribata imza atabilir miydi?

            Şimdi gelelim kemik sızlatıyor diye yaygara kopardıkları, her türlü iftira ve töhmet altında bıraktıkları, hatta hocanın ahirete hicretinden önce Genel Başkanlığını yaptığı Saadet Partisi ile ilgili söylediği o muhteşem sözlere;

            “Kurtuluşun kapısını Saadet Partisi tutmuştur”

            “Saadet Partisi, son imtihanı da kazananların partisidir”  

İşte hesap ortada! LAF DEĞİL KANTAR! Ölçün, biçin karar verin!

Kim hocanın talebesi kim değil! Kim kazanırsa Tel Aviv sevinir, kim kazanırsa Dünya mazlumlarının yüzü güler ömürleri feraha ve refaha erer!  Selametle...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.