yandex
Mücahid Halil AKYÜZ
Köşe Yazarı
Mücahid Halil AKYÜZ
 

ŞU AN YAŞAYAN ALLAH DOSTLARI KİM?

ŞU AN YAŞAYAN ALLAH DOSTLARI KİM?   Türkiye Müslümanları arasında, özellikle Anadolu yörelerinde sıkça sorulan bir soru var. Şu ilde, şu ilçede şu köyde yaşan Allah Dostu var mı? Gidelim bir duasını alalım, falan filan… Neredeyse Ülkenin her köşesinde yaşayan Allah dostları var şimdi size onların listesini isim, isim vermek isterdim. Lakin onlar isimden ve şekilden ziyade, imanları ve duruşları ile bilinirler… Peki, kim bu Allah Dostları? İşte genel bir liste! "Elinde Milli Gazetesi'ni, gönlünde davasını, yüreğinde Erbakan hocasını taşıyan, zerre çizgisinden sapmamış, elinde ki iman koru ile; kör hidayetli, kör ferasetlilerin iftirasına uğrayan, tüm "MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER!" Tüm İnsanlığın Saadeti için çalışan, Adil Düzene dayalı Yeni Bir Dünya’nın kurucusu olacak, tüm “MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER” Elinde Müslüman kanı bulunmayan, Irak, Suriye, Filistin ve nice harap olmuş Müslüman beldelerin vebaline ortak olmamış, tüm “Milli Görüşçüler” Asrımızda Cihad Emiri, Aziz ERBAKAN’A ihanet etmemiş ve münafıklık yapmamış, tüm “MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER” Bu Allah dostlarının özellikleri saymakla bitmez. Mayalarında İslam’ın şeklinden ziyade manası bulunan bu Allah Dostları, Dünyanın her bölgesinde “Milli Görüş” çatısı altında mevcutlar. Dua isteme mevzusuna gelinceeee… Özel bir dua istemenize gerek yok! Bu Allah Dostları, Cihad ederek her an, fiili bir dua içindedirler yani duanın en bereketli ve en makbul olanını yapmaktadırlar!          Uyarı!          Toplumda kendini Allah Dostu olarak tanıtmış ve arkasında yüzbinlerin olduğu insanlara direkt inanmayın! Önce bir bakın; - Bulundukları ülkede, Siyonist İşbirlikçi partiye destek veriyor mu, vermiyor mu? - Adil Düzeni destekliyor mu, desteklemiyor mu? -Adil Düzene dayalı, Yeni Bir Dünya hayali var mı, yok mu? -Var ise, bu uğurda hem kendisi mücadele edip hem de kitlesini Cihad Hareketine yönlendiriyor mu, yönlendirmiyor mu?          Dostlar belki sarığına, sakalına, cübbesine yani şekline hayran olduğunuz insanlar sizi ahirette, geri dönüşü ve telafisi olmayan büyük bir pişmanlığa sokacak… Acı ama gerçek…  Peki, Türkiye’de kimden Allah Dostu olamaz?          Zinayı, sapkınlığı serbest yapan, Irak gibi büyük bir vebale imza atan, Avrupa Birliği gibi batıl ve zalim bir oluşumun kapısından ayrılmayan, 21 yıldır maddi ve manevi her türlü tahribata imza atan bir partiye, hükümete, oy veren ve kitlesine oy vermesi için açıklama yapan kimselerden, Allah dostu olmaz! Soruyoruz Şimdi; İnsan Dostuna İhanet eder mi? İnsan Dostunun düşmanı ile birlikte olur mu?   “Milli Görüş’e destek olmayan tarikat, İslam’a barikattır”
Ekleme Tarihi: 14 Temmuz 2023 - Cuma

ŞU AN YAŞAYAN ALLAH DOSTLARI KİM?

ŞU AN YAŞAYAN ALLAH DOSTLARI KİM?

 

Türkiye Müslümanları arasında, özellikle Anadolu yörelerinde sıkça sorulan bir soru var.

Şu ilde, şu ilçede şu köyde yaşan Allah Dostu var mı? Gidelim bir duasını alalım, falan filan…

Neredeyse Ülkenin her köşesinde yaşayan Allah dostları var şimdi size onların listesini isim, isim vermek isterdim. Lakin onlar isimden ve şekilden ziyade, imanları ve duruşları ile bilinirler…

Peki, kim bu Allah Dostları? İşte genel bir liste!

"Elinde Milli Gazetesi'ni, gönlünde davasını, yüreğinde Erbakan hocasını taşıyan, zerre çizgisinden sapmamış, elinde ki iman koru ile; kör hidayetli, kör ferasetlilerin iftirasına uğrayan, tüm "MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER!"

Tüm İnsanlığın Saadeti için çalışan, Adil Düzene dayalı Yeni Bir Dünya’nın kurucusu olacak, tüm “MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER”

Elinde Müslüman kanı bulunmayan, Irak, Suriye, Filistin ve nice harap olmuş Müslüman beldelerin vebaline ortak olmamış, tüm “Milli Görüşçüler”

Asrımızda Cihad Emiri, Aziz ERBAKAN’A ihanet etmemiş ve münafıklık yapmamış, tüm “MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER”

Bu Allah dostlarının özellikleri saymakla bitmez. Mayalarında İslam’ın şeklinden ziyade manası bulunan bu Allah Dostları, Dünyanın her bölgesinde “Milli Görüş” çatısı altında mevcutlar.

Dua isteme mevzusuna gelinceeee…

Özel bir dua istemenize gerek yok! Bu Allah Dostları, Cihad ederek her an, fiili bir dua içindedirler yani duanın en bereketli ve en makbul olanını yapmaktadırlar!

        

Uyarı!

         Toplumda kendini Allah Dostu olarak tanıtmış ve arkasında yüzbinlerin olduğu insanlara direkt inanmayın! Önce bir bakın;

- Bulundukları ülkede, Siyonist İşbirlikçi partiye destek veriyor mu, vermiyor mu?
- Adil Düzeni destekliyor mu, desteklemiyor mu?

-Adil Düzene dayalı, Yeni Bir Dünya hayali var mı, yok mu?

-Var ise, bu uğurda hem kendisi mücadele edip hem de kitlesini Cihad Hareketine yönlendiriyor mu, yönlendirmiyor mu?

         Dostlar belki sarığına, sakalına, cübbesine yani şekline hayran olduğunuz insanlar sizi ahirette, geri dönüşü ve telafisi olmayan büyük bir pişmanlığa sokacak… Acı ama gerçek…

 Peki, Türkiye’de kimden Allah Dostu olamaz?

         Zinayı, sapkınlığı serbest yapan, Irak gibi büyük bir vebale imza atan, Avrupa Birliği gibi batıl ve zalim bir oluşumun kapısından ayrılmayan, 21 yıldır maddi ve manevi her türlü tahribata imza atan bir partiye, hükümete, oy veren ve kitlesine oy vermesi için açıklama yapan kimselerden, Allah dostu olmaz!

Soruyoruz Şimdi;

İnsan Dostuna İhanet eder mi? İnsan Dostunun düşmanı ile birlikte olur mu?

 

“Milli Görüş’e destek olmayan tarikat, İslam’a barikattır”

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (2)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sefa
(14.07.2023 13:06 - #72333)
Çok guzel
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Milli Görüş Şart
(14.07.2023 14:09 - #72334)
Allah razı olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.