yandex

Yeni Başkan Ayşe Yavuz

DÜNYA 06.04.2023 - 03:31, Güncelleme: 06.04.2023 - 03:31 1231+ kez okundu.
 

Yeni Başkan Ayşe Yavuz

Konya Yörük ve Türkmenler Derneğinde olağan genel kurul yapıldı. Genel Kurul, dernek binasında ve yoğun katılımla gerçekleşti. Yapılan seçim sonucunda kazanan başkan adayı Ayşe Yavuz ve ekibi oldu.

Başkanlığa seçilen Ayşe Yavuz, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongremizin Yörük Türkmen camiasına hayırlı olmasını dileyerek sorumluluklarının bilincinde olduklarını, görevlerinin Yörük Türkmen kültürünü genç kuşaklara aktarmak, yeni üyelere ulaşmak ve Yörüklerden gelen istek ve taleplere göre hizmet anlayışını geliştirmek olacağını, görev sürecinde üyelerimize ve Yörük Türkmen camiasına hizmet etmeyi şiar edineceklerini ifade etti. Konya Yörük ve Türkmen Derneği olağan seçimi sonrası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Ayşe Yavuz Başkan Osman Okumuşoğlu, Ali Bal, İsmet Aydın, Caner Çoban, Rüştü Yıldırım, Elife Taşdöven, İsmail Doğan, Polat Deveci, Şerafettin Gümüş, Ali Özadam, Mustafa Gürlek, Yaşar Taylan, Yasar Taşdelen, Muammer Aydın ve Erol Öcal
Konya Yörük ve Türkmenler Derneğinde olağan genel kurul yapıldı. Genel Kurul, dernek binasında ve yoğun katılımla gerçekleşti. Yapılan seçim sonucunda kazanan başkan adayı Ayşe Yavuz ve ekibi oldu.

Başkanlığa seçilen Ayşe Yavuz, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongremizin Yörük Türkmen camiasına hayırlı olmasını dileyerek sorumluluklarının bilincinde olduklarını, görevlerinin Yörük Türkmen kültürünü genç kuşaklara aktarmak, yeni üyelere ulaşmak ve Yörüklerden gelen istek ve taleplere göre hizmet anlayışını geliştirmek olacağını, görev sürecinde üyelerimize ve Yörük Türkmen camiasına hizmet etmeyi şiar edineceklerini ifade etti.

Konya Yörük ve Türkmen Derneği olağan seçimi sonrası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Ayşe Yavuz Başkan Osman Okumuşoğlu, Ali Bal, İsmet Aydın, Caner Çoban, Rüştü Yıldırım, Elife Taşdöven, İsmail Doğan, Polat Deveci, Şerafettin Gümüş, Ali Özadam, Mustafa Gürlek, Yaşar Taylan, Yasar Taşdelen, Muammer Aydın ve Erol Öcal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.