yandex

Yılmaz Vuralʹın yeni takımı belli oldu

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2529+ kez okundu.
 

Yılmaz Vuralʹın yeni takımı belli oldu

Spor Toto 1. Lig'de aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Yücel İldiz ile yolları ayıran Eskişehirspor yönetimi yeni teknik adam olarak Yılmaz Vural ile anlaştı. Anlaşmayı kulübün Sportif Direktörü İzzet Erdoğan Twitter adresinden attığı mesajla duyurdu. Erdoğan tweetinde, "Takımımızın yeni hocası Yılmaz Vural olmuştur takımın başında ilk antrenmana çıkacaktır camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.   bolbolhaber.com

Spor Toto 1. Lig'de aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Yücel İldiz ile yolları ayıran Eskişehirspor yönetimi yeni teknik adam olarak Yılmaz Vural ile anlaştı.

Anlaşmayı kulübün Sportif Direktörü İzzet Erdoğan Twitter adresinden attığı mesajla duyurdu.

Erdoğan tweetinde, "Takımımızın yeni hocası Yılmaz Vural olmuştur takımın başında ilk antrenmana çıkacaktır camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

bolbolhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.