yandex

Yokuş’tan TBMM'ye veda!

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 18.05.2023 - 11:29, Güncelleme: 18.05.2023 - 11:29 1824+ kez okundu.
 

Yokuş’tan TBMM'ye veda!

İYİ Parti 27. Dönem Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, TBMM'ye veda ederek, kendisini destekleyen seçmenlerine ve birlikte çalışan danışmanlarına teşekkür ederek TBMM’den ayrıldı.

27. dönemde İyi Parti’den Konya milletvekilliği yapan ve 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde yeniden seçilemeyen İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Türkiye Büyük Millet Meclisine veda etti. Fahrettin Yokuş, yayınladığı veda mesajında, 27. Dönem Konya Milletvekili olarak yaptığı hizmetleri anlatarak, "Bugün itibariyle TBMM’deki görev süremi tamamladım. Böylesi onurlu bir göreve beni seçen milletimize / Konyalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Milletimize hizmet yolunda benimle birlikte gece gündüz emek harcayan çalışma arkadaşlarıma da danışmanlarıma kalben teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.  
İYİ Parti 27. Dönem Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, TBMM'ye veda ederek, kendisini destekleyen seçmenlerine ve birlikte çalışan danışmanlarına teşekkür ederek TBMM’den ayrıldı.

27. dönemde İyi Parti’den Konya milletvekilliği yapan ve 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde yeniden seçilemeyen İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Türkiye Büyük Millet Meclisine veda etti.
Fahrettin Yokuş, yayınladığı veda mesajında, 27. Dönem Konya Milletvekili olarak yaptığı hizmetleri anlatarak, "Bugün itibariyle TBMM’deki görev süremi tamamladım. Böylesi onurlu bir göreve beni seçen milletimize / Konyalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Milletimize hizmet yolunda benimle birlikte gece gündüz emek harcayan çalışma arkadaşlarıma da danışmanlarıma kalben teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.