yandex

Yüzüne tüküren doktorun eşine COVID-19 şikayeti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 19.12.2020 - 18:25, Güncelleme: 19.12.2020 - 18:25 2653+ kez okundu.
 

Yüzüne tüküren doktorun eşine COVID-19 şikayeti

Samsun'un Alaçam ilçesinde bir doktor, eşinin kendisine koronavirüs bulaştırmaya çalıştığı iddiasıyla polise başvurarak, şikayetçi oldu.

Alaçam Devlet Hastanesi'nde görevli doktor M.O.İ., polis merkezine giderek, Şanlıurfa'da doktorluk yapan karısı F.İ.'nin rahatsızlanarak yanına geldiğini, burada zaman zaman tartıştıklarını söyledi. Eşi ve kendisinin koronavirüs testi yaptırdıklarını anlatan M.O.İ., eşinin testinin pozitif, kendisinin ise negatif çıktığını belirtti. Evde aralarında çıkan tartışmada eşinin yüzüne tükürerek kendisine virüs bulaştırmak istediğini ve darbettiğini öne süren M.O.İ, eşinden şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Samsun'un Alaçam ilçesinde bir doktor, eşinin kendisine koronavirüs bulaştırmaya çalıştığı iddiasıyla polise başvurarak, şikayetçi oldu.

Alaçam Devlet Hastanesi'nde görevli doktor M.O.İ., polis merkezine giderek, Şanlıurfa'da doktorluk yapan karısı F.İ.'nin rahatsızlanarak yanına geldiğini, burada zaman zaman tartıştıklarını söyledi.

Eşi ve kendisinin koronavirüs testi yaptırdıklarını anlatan M.O.İ., eşinin testinin pozitif, kendisinin ise negatif çıktığını belirtti.

Evde aralarında çıkan tartışmada eşinin yüzüne tükürerek kendisine virüs bulaştırmak istediğini ve darbettiğini öne süren M.O.İ, eşinden şikayetçi oldu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.