yandex

Karatay, Kültür Merkezi’ne Kavuşuyor

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 10.05.2023 - 10:50, Güncelleme: 10.05.2023 - 10:50 1538+ kez okundu.
 

Karatay, Kültür Merkezi’ne Kavuşuyor

Vatandaş odaklı hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Karatay Belediyesi, ilçeye yeni bir proje daha kazandırıyor. Aziziye Mahallesi’nde hayata geçecek olan ve yeni nikah, düğün ile sergi salonundan oluşacak Karatay Kültür Merkezi’nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 4 bin 100 metrekarelik inşaat alanına sahip kompleks tesisin temel atma programında yaptığı konuşmada, belediye olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’te ortaya koyduğu sosyal belediyecilik ile 2019’da gösterdiği Gönül Belediyeciliği vizyonundan aldıkları ilhamla aralıksız bir şekilde çalıştıklarının altını çizdi. Başkan Hasan Kılca “Konya Modeli Belediyecilikte hep üretmek ve vatandaşımızın mutluluğuna, refahına ve hayatına katkı sunmak vardır. Kimileri sadece laf üretir, kimileri de işte böyle iş üretir, hizmet yapar. Bizler, laf üstüne laf koyanlardan değil, taş üstüne taş koyanlardan olmayı kendimize şiar edindik. Çünkü biz; Karatay’ımızın, Konya’mızın ve şu güzel ülkemizin her taşını, toprağını, havasını ve suyunu bir başka seviyoruz. Bize düşen, bu sorumlulukla harekete geçmek ve Karatay’ın her bir noktasına hizmet ulaştırmaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ve hemşerilerimizin omuzlarımıza yüklediği kıymetli sorumluluğun hakkını vermeye çalıştık. Biz Karatay’a aşığız. Biz Karatay’ımızın dertlisiyiz” dedi.
Vatandaş odaklı hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Karatay Belediyesi, ilçeye yeni bir proje daha kazandırıyor. Aziziye Mahallesi’nde hayata geçecek olan ve yeni nikah, düğün ile sergi salonundan oluşacak Karatay Kültür Merkezi’nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 4 bin 100 metrekarelik inşaat alanına sahip kompleks tesisin temel atma programında yaptığı konuşmada, belediye olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’te ortaya koyduğu sosyal belediyecilik ile 2019’da gösterdiği Gönül Belediyeciliği vizyonundan aldıkları ilhamla aralıksız bir şekilde çalıştıklarının altını çizdi.
Başkan Hasan Kılca “ Konya Modeli Belediyecilikte hep üretmek ve vatandaşımızın mutluluğuna, refahına ve hayatına katkı sunmak vardır. Kimileri sadece laf üretir, kimileri de işte böyle iş üretir, hizmet yapar. Bizler, laf üstüne laf koyanlardan değil, taş üstüne taş koyanlardan olmayı kendimize şiar edindik. Çünkü biz; Karatay’ımızın, Konya’mızın ve şu güzel ülkemizin her taşını, toprağını, havasını ve suyunu bir başka seviyoruz. Bize düşen, bu sorumlulukla harekete geçmek ve Karatay’ın her bir noktasına hizmet ulaştırmaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ve hemşerilerimizin omuzlarımıza yüklediği kıymetli sorumluluğun hakkını vermeye çalıştık. Biz Karatay’a aşığız. Biz Karatay’ımızın dertlisiyiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.