yandex
Mehmet SITMAPINAR
Köşe Yazarı
Mehmet SITMAPINAR
 

Toplumların Helak Sebebi.

On beş sene de on milyon insanın kanının akmasına sadece bakan bir toplum!! On beş sene de Irak,Suriye,Libya,Mısır,Filistin,Arakan ın işgaline tek ses edemeyip zerre yaptırım yapamayan bir toplum!! On beş sene de 980 milyar dolara yükselen faiz borcuna sadece bakan bir toplum!! On beş sene de her konuda yozlaşmaya ve çürümeye doğru hızla yol alan bir toplum!! Ölümüne bir sevda ile oy verdiği adamın, yalanını,yanlışını,hatasını,cehaletini her türlü melanetini gördüğü ,duyduğu halde inadına Ona bağlanan bir toplum!!! Hırsızlıktan,ahlaksızlıktan,gevur aşıklığından,göz göre göre yapılan, işlenen her türlü hıyanetten, zerre kadar rahatsız olmayan bir toplum!!! İşte bu toplum;Yüzde yüz gerçek de olsa Chp nin hangi belgesine itimat edecek de,nasıl ikna olup kendine gelecek? Allah Resulü şöyle buyuruyor; "Allah bir topluma gazabı ve helakı yazdı mı o toplumun aklını başından alır".. Velev ki alınları secdeden hiç kalkmasın!
Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2017 - Salı

Toplumların Helak Sebebi.

On beş sene de on milyon insanın kanının akmasına sadece bakan bir toplum!! On beş sene de Irak,Suriye,Libya,Mısır,Filistin,Arakan ın işgaline tek ses edemeyip zerre yaptırım yapamayan bir toplum!! On beş sene de 980 milyar dolara yükselen faiz borcuna sadece bakan bir toplum!!

On beş sene de her konuda yozlaşmaya ve çürümeye doğru hızla yol alan bir toplum!! Ölümüne bir sevda ile oy verdiği adamın, yalanını,yanlışını,hatasını,cehaletini her türlü melanetini gördüğü ,duyduğu halde inadına Ona bağlanan bir toplum!!! Hırsızlıktan,ahlaksızlıktan,gevur aşıklığından,göz göre göre yapılan, işlenen her türlü hıyanetten, zerre kadar rahatsız olmayan bir toplum!!!
İşte bu toplum;Yüzde yüz gerçek de olsa Chp nin hangi belgesine itimat edecek de,nasıl ikna olup kendine gelecek? Allah Resulü şöyle buyuruyor;
"Allah bir topluma gazabı ve helakı yazdı mı o toplumun aklını başından alır".. Velev ki alınları secdeden hiç kalkmasın!
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.