yandex
Süleyman ÖSKAN
Köşe Yazarı
Süleyman ÖSKAN
 

BUYRUN cenaze namazına

 Çıkıp bi de Dominikte cenaze namazı kılsaydınız...   Yaklaşık bir hafta kadar oldu bu haber basına ve medyaya yayılalı. İki üç gündür tazeliğini koruyarak sürekli olarak karşıma çıktı.  Neymiş efendim; Survivor yarışmasından sakatlığı nedeniyle elenen bir oyuncunun köpeği ölmuşte adama haberini bile bir aracı yoluyla vermişler. Gündemi sürekli olarak güncellenen bir ülkede yaşadığımız için medya da ne yapacağını şaşırmış, boş ve gereksiz haberleri de önümüze koymaktan kendini alıkoyamıyorum maalesef. Bir şehit haberinin bile birkaç dakikayla sınırlandırıldığını görmek bir yana olurken bir de bir oyuncunun köpeğinin ölüm haberinin iki üç gün gündemde tutulması hiçte iç açıcı bir durum değildir. hadi onu da geçtim, eğer ki meseleniz hayvanları korumaksa trafikteki insan müsfetlilerinin alçakça çarpıp yol kenarlarına savurdukları hayvanların o düşdükleri ahvali yazın yazacaksanız! Ama bunu bile yazamayacak kadar acizseniz bırakın bu işi!  Şu iki üç gün öncesinde bir haber daha okumüştum. Hangi şehirde olduğunu buradan söylemeyeyim.  Yine sağda solda insanım diye gezinen aşağılık bir yaratık kalkmış, sırf mahallesinde geziniyor diye bi köpeği alçakça Bir bıçak darbesiyle katletmiştir.  Tabi ne oldu derseniz, para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı.  İşte gazetecilik tam bu zamanda kendini göstermelidir. Hayvanlarımıza yapılan zulümler cezasız kalsa bile sürekli olarak haber mecralarında rezil edilmeli, yerden yere vurulmalıdır.  Hayvan katillerine vurulabilecek en iyi tokat budur...
Ekleme Tarihi: 20 Mayıs 2020 - Çarşamba

BUYRUN cenaze namazına

 Çıkıp bi de Dominikte cenaze namazı kılsaydınız...

 

Yaklaşık bir hafta kadar oldu bu haber basına ve medyaya yayılalı. İki üç gündür tazeliğini koruyarak sürekli olarak karşıma çıktı. 
Neymiş efendim;


Survivor yarışmasından sakatlığı nedeniyle elenen bir oyuncunun köpeği ölmuşte adama haberini bile bir aracı yoluyla vermişler. Gündemi sürekli olarak güncellenen bir ülkede yaşadığımız için medya da ne yapacağını şaşırmış, boş ve gereksiz haberleri de önümüze koymaktan kendini alıkoyamıyorum maalesef. Bir şehit haberinin bile birkaç dakikayla sınırlandırıldığını görmek bir yana olurken bir de bir oyuncunun köpeğinin ölüm haberinin iki üç gün gündemde tutulması hiçte iç açıcı bir durum değildir. hadi onu da geçtim, eğer ki meseleniz hayvanları korumaksa trafikteki insan müsfetlilerinin alçakça çarpıp yol kenarlarına savurdukları hayvanların o düşdükleri ahvali yazın yazacaksanız! Ama bunu bile yazamayacak kadar acizseniz bırakın bu işi! 


Şu iki üç gün öncesinde bir haber daha okumüştum. Hangi şehirde olduğunu buradan söylemeyeyim.  Yine sağda solda insanım diye gezinen aşağılık bir yaratık kalkmış, sırf mahallesinde geziniyor diye bi köpeği alçakça Bir bıçak darbesiyle katletmiştir.  Tabi ne oldu derseniz, para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı. 


İşte gazetecilik tam bu zamanda kendini göstermelidir. Hayvanlarımıza yapılan zulümler cezasız kalsa bile sürekli olarak haber mecralarında rezil edilmeli, yerden yere vurulmalıdır.  Hayvan katillerine vurulabilecek en iyi tokat budur...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.