yandex

Zeytin Dalı'nda 6 terörist etkisiz hale getirildi

TÜRKİYE 18.02.2022 - 16:08, Güncelleme: 18.02.2022 - 16:08 1849+ kez okundu.
 

Zeytin Dalı'nda 6 terörist etkisiz hale getirildi

Kahraman komandolar Zeytin Dalı bölgesinde 6 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.  ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, güvenlik ve huzur ortamını bozmak için saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Zeytin Dalı bölgsindeki operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan bakanlık, "Kahraman Komandolarımızın Zeytin Dalı bölgesindeki başarılı operasyonları devam ediyor. Güvenlik ve huzur ortamını bozmak için saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/tcsavunma/status/1494654958913916934

Kahraman komandolar Zeytin Dalı bölgesinde 6 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

 

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, güvenlik ve huzur ortamını bozmak için saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Zeytin Dalı bölgsindeki operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan bakanlık, "Kahraman Komandolarımızın Zeytin Dalı bölgesindeki başarılı operasyonları devam ediyor. Güvenlik ve huzur ortamını bozmak için saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1494654958913916934
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.