yandex

Karatay’dan 35 Milyon Tl’lik Yatırım

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 12:29, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:29 1319+ kez okundu.
 

Karatay’dan 35 Milyon Tl’lik Yatırım

Karatay Belediyesi’nin ilçenin tamamında yaşam kalitesine katkı sağlayan yatırımları devam ediyor. Bu kapsamda Hacısadık Mahallesi’ne kazandırılan ve 35 milyon liraya mal edilen

Hacısadık Sosyal Tesisinin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Karatay Belediyesi olarak her yaş ve kesimden insanın faydalanacağı projelere imza attıklarını ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu çerçevede yapımını tamamladıkları Hacısadık Sosyal Tesisinin de Karatay’a ve Konya’ya hayırlı olmasını diledi.  Değişen, gelişen ve büyüyen Karatay’ın marka değerine değer katacak yatırımlarına bugün bir yenisini eklediklerini kaydeden Başkan Hasan Kılca; “Bir başka Karatay’ın, bir başka sosyal tesislerinden olan ve bölge halkımızın talep ve önerilerine uygun donatılarla zenginleştirdiğimiz. Hacısadık Sosyal Tesisimizin açılışına hoş geldiniz. Biliyoruz ki; şehirlerden önce gönüller inşa edilirse, medeniyet kurulur. Bizler “gönüllere dokunmak, gönüller yapmak” için yola çıkmıştık. Hamd olsun bugüne kadar Karatay’ın her noktasına ulaştık. Geçtiğimiz hafta İsmil Mahallemizde İsmil Çarşı ve Ekmek Fırını’nın açılışını yapmıştık. Bugün de Hacısadık Mahallemizdeki bu Sosyal Tesisimizin açılışını yapıyoruz; pazartesi günü ise inşallah Köprübaşı Mahallemizde ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’mizin Temelini Atacağız. Her zaman dediğimiz gibi halkımız önceliğimizdir. Milletimizin isteklerini, taleplerini ve önerilerini dikkate alıyor “fayda merkezli” projeler üretiyoruz” ifadelerini kullandı.  
Karatay Belediyesi’nin ilçenin tamamında yaşam kalitesine katkı sağlayan yatırımları devam ediyor. Bu kapsamda Hacısadık Mahallesi’ne kazandırılan ve 35 milyon liraya mal edilen

Hacısadık Sosyal Tesisinin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Karatay Belediyesi olarak her yaş ve kesimden insanın faydalanacağı projelere imza attıklarını ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu çerçevede yapımını tamamladıkları Hacısadık Sosyal Tesisinin de Karatay’a ve Konya’ya hayırlı olmasını diledi. 
Değişen, gelişen ve büyüyen Karatay’ın marka değerine değer katacak yatırımlarına bugün bir yenisini eklediklerini kaydeden Başkan Hasan Kılca; “Bir başka Karatay’ın, bir başka sosyal tesislerinden olan ve bölge halkımızın talep ve önerilerine uygun donatılarla zenginleştirdiğimiz. Hacısadık Sosyal Tesisimizin açılışına hoş geldiniz. Biliyoruz ki; şehirlerden önce gönüller inşa edilirse, medeniyet kurulur. Bizler “gönüllere dokunmak, gönüller yapmak” için yola çıkmıştık. Hamd olsun bugüne kadar Karatay’ın her noktasına ulaştık. Geçtiğimiz hafta İsmil Mahallemizde İsmil Çarşı ve Ekmek Fırını’nın açılışını yapmıştık. Bugün de Hacısadık Mahallemizdeki bu Sosyal Tesisimizin açılışını yapıyoruz; pazartesi günü ise inşallah Köprübaşı Mahallemizde ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’mizin Temelini Atacağız. Her zaman dediğimiz gibi halkımız önceliğimizdir. Milletimizin isteklerini, taleplerini ve önerilerini dikkate alıyor “fayda merkezli” projeler üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.