yandex
Ali ŞİMŞEK
Köşe Yazarı
Ali ŞİMŞEK
 

Hayata Değer Katmak

Yaşadığımız bu Dünyada İnsanlarımızın engelli olmaları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç olmakla birlikte, engellilerin normal bir hayat sürmelerinin ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkün olabileceğini unutmamalı ve unutturmamalıyız.  Çeşitli ve farklı engellerine rağmen, hayat mücadelesini bırakmayan çaba veren ve hayatlarını onurlu, gururlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde var olan engelli vatandaşlarımız ve kardeşlerimiz bizim için, birer gurur kaynağıdır. Engellilik, sadece engellilerin ya da ailelerinin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal ve toplumsal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını ve mücadelesini gerektiren bir konudur. Engelli bireylerimizin toplumla bütünleşmesi ve gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmaları için onlara gerekli desteği ve olanakları tanımak hepimiz için en öncelikli görevimiz olduğunu da unutmamalıyız. Bende bir engelli birey olarak Bu duygu ve düşüncelerle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutlar tüm insanlarımıza sağlık ve esenlik dolu engelsiz günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba

Hayata Değer Katmak

Yaşadığımız bu Dünyada İnsanlarımızın engelli olmaları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç olmakla birlikte, engellilerin normal bir hayat sürmelerinin ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkün olabileceğini unutmamalı ve unutturmamalıyız.  Çeşitli ve farklı engellerine rağmen, hayat mücadelesini bırakmayan çaba veren ve hayatlarını onurlu, gururlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde var olan engelli vatandaşlarımız ve kardeşlerimiz bizim için, birer gurur kaynağıdır.
Engellilik, sadece engellilerin ya da ailelerinin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal ve toplumsal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını ve mücadelesini gerektiren bir konudur. Engelli bireylerimizin toplumla bütünleşmesi ve gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmaları için onlara gerekli desteği ve olanakları tanımak hepimiz için en öncelikli görevimiz olduğunu da unutmamalıyız. Bende bir engelli birey olarak Bu duygu ve düşüncelerle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutlar tüm insanlarımıza sağlık ve esenlik dolu engelsiz günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.