yandex
Fatih KAYALAR
Köşe Yazarı
Fatih KAYALAR
 

Şubat dan çok Sensizlik Soğuk Geliyor Hocam.

Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN Hocamızın rahmeti rahmana kavuştuğu ay olan şubat ayının içindeyiz. Cumaları  arkasında namaz kıldığımız,sohbetini dinlerken kalbimizin yerinden çıkacak sandığımız öğretmenimiz hocamız, liderimiz, son asrın alim bilgesi, sünnetullahın en büyük örneği, ilmin ve bilmin islamla insanlığa kavuşmasını sağlayan alimimizdin. sen bizim sevgilimizdin ey sevgili hocamız  hicretin kutlu olsun. Kara haber tez gelir derlermiş ya hocam yanlış demişler,sevgiliye kavuştuğun güzel haber bize çok tez geldi. Konya mahzun ve üzgün .Kim arasa Erbakan hocamız vefat etmiş diye ağlıyor. Gelen her haber çalan her telefon gözlerden dökülen her yaş sendin hocam. İsmaillerin,fatihlerin hasanların,hüseyinlerin necmettinlerin ve seni seven mücahitlerin sevgiliye hicret haberinle müjdeleniyordu hocam. Hayat iman ve cihad demiştiniz ya hocam hicreti ise seninle daha iyi anlamıştık hocam. Sabahın buz gibi soğuğu istanbulun buz tutan sokakları senin gelişinle bahara dönmüştü Mücahid ERBAKAN hocam. Her dilde bir ses mücahid ERBAKAN hicretin kutlu olsun.Hocam Sokaklar mahşer günü gibi akın akın dalga dalga Fatih avlusuna sana geliyordu Hocam. O gün herkes orday dı hocam. Seni ve davamızı yanlız bırakanlar riyakarlar da ordaydı.  Sana sonuna kadar sadık kalan dava insanı mücahidler de ordaydı. Kaç bin kişi saysam sayılmaz, sokaklar dolusu sadıkların vardı hocam. İnsan seli vardı fatih ten merkez efendiye. Soy ismini aldığınız erler de vardı. Askerler son Görevleri için burdaydı çünki siz Erlere bakan ERBAKAN dınız. Bir ses yükseldi semaya Hakkınızı helal ediniz, Hakkınızı helal ediniz, Hakkınızı helal ediniz. Helal olsun binlerce ses Helal olsun. Asıl sen bize hakkını helal et hocam diye haykırıyorduk . Evet kardeşlerim o ay Şubat tı. Ve ben her şubat ta üşüyorum. Bahar erken gelsede çiçekler erkan açsada ben üşüyorum. İlahi sevgiye adanan bir ömrün sadakate bağlanan bir hayatın gözlerimle kalbimle şahidi olduğum için üşüyorum ve ürperiyorum. Ya rabbi bizi sadıklardan ayırma. Sapıtan sapıkların ve şeytanla iş tutanların yolundan alı koy amin. Güzel bir şiirle İçimden gelen duyguları noktalıyorum. Allaha emanet olun Selam Aleyküm El-Fatiha   SELAMET KERVANI   Selamet kervanı, geçsin ileri Sadıklara ferman, yazar ERBAKAN Yanağında açmış, cennet gülleri Teri reyhan kokar, güzel ERBAKAN   Hakkı seven kişi, hayra yorulur Hainlerden bir bir, hesap sorulur Boz bulanık akan, sular durulur Tevhid tekbir ile, gezer ERBAKAN   Batıldan bağları, kesmiş gideriz Çağdaş zalimlere, küsmüş gideriz Aşkından yollara, düşmüş giderkiz Hasretiyle gönül, yakar ERBAKAN ........ Arş. Yzr. Ahmet AKGÜL
Ekleme Tarihi: 11 Şubat 2021 - Perşembe

Şubat dan çok Sensizlik Soğuk Geliyor Hocam.

Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN Hocamızın rahmeti rahmana kavuştuğu ay olan şubat ayının içindeyiz.

Cumaları  arkasında namaz kıldığımız,sohbetini dinlerken kalbimizin yerinden çıkacak sandığımız öğretmenimiz hocamız, liderimiz, son asrın alim bilgesi, sünnetullahın en büyük örneği, ilmin ve bilmin islamla insanlığa kavuşmasını sağlayan alimimizdin. sen bizim sevgilimizdin ey sevgili hocamız  hicretin kutlu olsun.

Kara haber tez gelir derlermiş ya hocam yanlış demişler,sevgiliye kavuştuğun güzel haber bize çok tez geldi. Konya mahzun ve üzgün .Kim arasa Erbakan hocamız vefat etmiş diye ağlıyor. Gelen her haber çalan her telefon gözlerden dökülen her yaş sendin hocam. İsmaillerin,fatihlerin hasanların,hüseyinlerin necmettinlerin ve seni seven mücahitlerin sevgiliye hicret haberinle müjdeleniyordu hocam.

Hayat iman ve cihad demiştiniz ya hocam hicreti ise seninle daha iyi anlamıştık hocam.

Sabahın buz gibi soğuğu istanbulun buz tutan sokakları senin gelişinle bahara dönmüştü Mücahid ERBAKAN hocam. Her dilde bir ses mücahid ERBAKAN hicretin kutlu olsun.Hocam Sokaklar mahşer günü gibi akın akın dalga dalga Fatih avlusuna sana geliyordu Hocam.

O gün herkes orday dı hocam. Seni ve davamızı yanlız bırakanlar riyakarlar da ordaydı.  Sana sonuna kadar sadık kalan dava insanı mücahidler de ordaydı. Kaç bin kişi saysam sayılmaz, sokaklar dolusu sadıkların vardı hocam.

İnsan seli vardı fatih ten merkez efendiye. Soy ismini aldığınız erler de vardı. Askerler son Görevleri için burdaydı çünki siz Erlere bakan ERBAKAN dınız.

Bir ses yükseldi semaya Hakkınızı helal ediniz, Hakkınızı helal ediniz, Hakkınızı helal ediniz. Helal olsun binlerce ses Helal olsun. Asıl sen bize hakkını helal et hocam diye haykırıyorduk .

Evet kardeşlerim o ay Şubat tı. Ve ben her şubat ta üşüyorum. Bahar erken gelsede çiçekler erkan açsada ben üşüyorum. İlahi sevgiye adanan bir ömrün sadakate bağlanan bir hayatın gözlerimle kalbimle şahidi olduğum için üşüyorum ve ürperiyorum. Ya rabbi bizi sadıklardan ayırma. Sapıtan sapıkların ve şeytanla iş tutanların yolundan alı koy amin.

Güzel bir şiirle İçimden gelen duyguları noktalıyorum. Allaha emanet olun Selam Aleyküm

El-Fatiha

 

SELAMET KERVANI

 

Selamet kervanı, geçsin ileri

Sadıklara ferman, yazar ERBAKAN

Yanağında açmış, cennet gülleri

Teri reyhan kokar, güzel ERBAKAN

 

Hakkı seven kişi, hayra yorulur

Hainlerden bir bir, hesap sorulur

Boz bulanık akan, sular durulur

Tevhid tekbir ile, gezer ERBAKAN

 

Batıldan bağları, kesmiş gideriz

Çağdaş zalimlere, küsmüş gideriz

Aşkından yollara, düşmüş giderkiz

Hasretiyle gönül, yakar ERBAKAN

........

Arş. Yzr. Ahmet AKGÜL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.