yandex
Mehmet SITMAPINAR
Köşe Yazarı
Mehmet SITMAPINAR
 

İslam, Atakan Çocuk ve Yahudilik

İslam Rabbinin Adıyla Oku! der İslam"Okursan Rabbin sana ikram edecek" der. İslam "Bu ikramla insanın azacağını ve İnsanın azmaması gerektiğini öğretir.. İslam, ilmi ve hakikati öğreten öğretmene karşı saygı, sevgi ve tevazu ehli olmayı emreder. İslam, Dünyanın imarını, İnsanın ise İslahını öğretir. İslam, Her şart altında Hakkı üstün tutmayı, Nefis Terbiyesini mutlaka yapmayı ve Dünyada yapılan her işi Ahireti esas alarak yapmayı öğretir.. İslam, Teknik ve Mühendisliğe öncelik verir. İslam, Gönderilmiş Elçilere karşı, Felsefe yapan Yahudi Karakterlerinin karşısındadır.. İslam ezberciliğe ve bilgiçliğe karşıdır.. İslam, ilmi ilim için değil, ilmi İnsanlığın dünya ve ahiret kurtuluşu için öğrenmeyi emreder.. İslam, Allahtan bağımsız olarak ortaya çıkan; bilgi, bilim, söz ve davranışların boş, yalan ve anlamsız olduğunu ortaya koyar.. İslam, Muharref Tevratın İstismarı ile Kur'ana karşı yükü salt bilgi olan, Yahudi Tohumlarının desise ve hilesine dikkatli olmayı emreder... İslam,Anaya, babaya ve insanlığa karşı ;merhamet kanatlarını ger diye emreder.. Buna Mukabil Yahudi Karakteri; İnsana sevgi beslemez. Yahudi Karakteri, tevazu ve alçak gönüllü değildir, kibirlidir. Yahudi Karakteri, devasa bilgi ve ezberci metodla hakikatin üzerini örter. Yahudi Karakteri,Kendisinden başka hiç kimseyi görmez.. Yahudi Karakteri, Yaratıcıya savaş açmıştır Yahudi Karakteri, gerçek olan, güzel olan her şeyi bozup dejenere etmekle görevlidir. Yahudi Karakteri,çoçuklara ahlakı, insanlığa hizmetkar olmayı, Yaratıcıya tazim de bulunmayı emretmez, inkara ve nankörlüğe dayalı bir kafa yapısını ön plana çıkarır. Yahudi Karakteri, tek dünya devleti olmayı planlar.. Yahudi Karakteri, Allahla haşa güreş yapar! Yahudi Karakteri, Allahın yanılgı (haşa) içinde olduğuna inanır! Gündemde Tutulan Atakan isimli bu çocuk ; Sebatay Kökenli bir ailenin çocuğu sanki! Atakan, sistematik bir planla Anadolunun tertemiz yavrularına rol model olarak sunulmaktadır. Atakana ezberletilen Yahudi Öğretilerinde; Dünya Tek Devleti Dünya Anarşi sistemi Ve Allahın olmadığı (haşa) bir Evrim teorisi bulunuyor.. Konuyu Prof Necmettin Erbakanın şu sözü ile kapatalım. "Bir milletin asıl gücü, ne tankıdır ne topudur ne de parasıdır! Asıl Gücü, Şuurlu, Ahlaklı ve İmanlı evlatlarıdır.."
Ekleme Tarihi: 21 Şubat 2020 - Cuma

İslam, Atakan Çocuk ve Yahudilik

İslam Rabbinin Adıyla Oku! der
İslam"Okursan Rabbin sana ikram edecek" der.
İslam "Bu ikramla insanın azacağını ve İnsanın azmaması gerektiğini öğretir..
İslam, ilmi ve hakikati öğreten öğretmene karşı saygı, sevgi ve tevazu ehli olmayı emreder.
İslam, Dünyanın imarını, İnsanın ise İslahını öğretir.
İslam, Her şart altında Hakkı üstün tutmayı, Nefis Terbiyesini mutlaka yapmayı ve Dünyada yapılan her işi Ahireti esas alarak yapmayı öğretir..
İslam, Teknik ve Mühendisliğe öncelik verir.
İslam, Gönderilmiş Elçilere karşı, Felsefe yapan Yahudi Karakterlerinin karşısındadır..
İslam ezberciliğe ve bilgiçliğe karşıdır..
İslam, ilmi ilim için değil, ilmi İnsanlığın dünya ve ahiret kurtuluşu için öğrenmeyi emreder..
İslam, Allahtan bağımsız olarak ortaya çıkan; bilgi, bilim, söz ve davranışların boş, yalan ve anlamsız olduğunu ortaya koyar..
İslam, Muharref Tevratın İstismarı ile Kur'ana karşı yükü salt bilgi olan, Yahudi Tohumlarının desise ve hilesine dikkatli olmayı emreder...
İslam,Anaya, babaya ve insanlığa karşı ;merhamet kanatlarını ger diye emreder..
Buna Mukabil Yahudi Karakteri;
İnsana sevgi beslemez.
Yahudi Karakteri, tevazu ve alçak gönüllü değildir, kibirlidir.
Yahudi Karakteri, devasa bilgi ve ezberci metodla hakikatin üzerini örter.
Yahudi Karakteri,Kendisinden başka hiç kimseyi görmez..
Yahudi Karakteri, Yaratıcıya savaş açmıştır
Yahudi Karakteri, gerçek olan, güzel olan her şeyi bozup dejenere etmekle görevlidir.
Yahudi Karakteri,çoçuklara ahlakı, insanlığa hizmetkar olmayı, Yaratıcıya tazim de bulunmayı emretmez, inkara ve nankörlüğe dayalı bir kafa yapısını ön plana çıkarır.
Yahudi Karakteri, tek dünya devleti olmayı planlar..
Yahudi Karakteri, Allahla haşa güreş yapar!
Yahudi Karakteri, Allahın yanılgı (haşa) içinde olduğuna inanır!
Gündemde Tutulan Atakan isimli bu çocuk ;
Sebatay Kökenli bir ailenin çocuğu sanki!
Atakan, sistematik bir planla Anadolunun tertemiz yavrularına rol model olarak sunulmaktadır.
Atakana ezberletilen Yahudi Öğretilerinde;
Dünya Tek Devleti
Dünya Anarşi sistemi
Ve Allahın olmadığı (haşa) bir Evrim teorisi bulunuyor..
Konuyu Prof Necmettin Erbakanın şu sözü ile kapatalım.
"Bir milletin asıl gücü, ne tankıdır ne topudur ne de parasıdır!
Asıl Gücü, Şuurlu, Ahlaklı ve İmanlı evlatlarıdır.."

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.