yandex
Fatih KAYALAR
Köşe Yazarı
Fatih KAYALAR
 

Neden TED Bir SİZ iz.

  Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet-i  cihanda bir nefes sıhhat gibi. Allah rahmet eylesin. Ecdadımız Kanuni Sultan Süleyman hanın da dediği gibi sağlık ve sıhhat en önemli önceliğimiz olması gerekmektedir.    Salgınların,virüslerin ve vebaların çoğaldıgı günümüzde Temizliğimize ve tedbirlerimize daha çok dikkat etmemiz gerekmektedir. Son zamanlardaki malum pandemi olan covid19 salgınından tam kurtuluyor muyuz derken, normalleşmenin anormalleşmeye döndüğü günlerden geçiyoruz.   Bizzat anormalleşmenin tam da ortasına düşmüş bulunmaktayız. Elini uzatanı mi, tokalaşmak için kafa atanımı ,maskem araba da kaldı gibi örneklerle  sık sık karşılaşıyoruz.Covid19 un unutulup 2019 a dönüldüğü bir beyin gerilemesi yaşıyoruz.   Tedbir bizden takdir Allahtan sözünü ne çabuk unutup Sevdiklerimizi ve kendimizi  ateşe atıyoruz. Bir örnek: Hafta içi yayın organlarında ve sosyal ağlarda okuduğumuz inegöllü bir  kardeşimizin daha 27 yaşında covid19 yenilip rahmeti rahmana kavuştuğunu hepimiz gördük ve üzüldük ne yazık ki. Virüs yaş ı, zenginliği,fakirliği ve tedbirsizliği tanımıyor.   Covid19 un tanıdığı ve korktuğu en büyük düşman ; temizlik ve sosyal mesafe olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Elhamdülillah hepimiz inançlı insanlarız kul hakkını da iyi biliriz. Tedbirsizliğinde  vurdum Duymazlığında bir kul hakki olduğunu unutmamamız gerekmektedir. Allah büyük bu günlerde geçecek inşallah. En az tahribatla atlatmak hepimizin gayesi. Allah sağlıktan sihhatten ayırmasın. Amin   Selam ve dua ile.
Ekleme Tarihi: 14 Haziran 2020 - Pazar

Neden TED Bir SİZ iz.

 

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet-i  cihanda bir nefes sıhhat gibi. Allah rahmet eylesin. Ecdadımız Kanuni Sultan Süleyman hanın da dediği gibi sağlık ve sıhhat en önemli önceliğimiz olması gerekmektedir.   

Salgınların,virüslerin ve vebaların çoğaldıgı günümüzde Temizliğimize ve tedbirlerimize daha çok dikkat etmemiz gerekmektedir.

Son zamanlardaki malum pandemi olan covid19 salgınından tam kurtuluyor muyuz derken, normalleşmenin anormalleşmeye döndüğü günlerden geçiyoruz.

 

Bizzat anormalleşmenin tam da ortasına düşmüş bulunmaktayız.

Elini uzatanı mi, tokalaşmak için kafa atanımı ,maskem araba da kaldı gibi örneklerle  sık sık karşılaşıyoruz.Covid19 un unutulup 2019 a dönüldüğü bir beyin gerilemesi yaşıyoruz.

 

Tedbir bizden takdir Allahtan sözünü ne çabuk unutup Sevdiklerimizi ve kendimizi  ateşe atıyoruz.

Bir örnek: Hafta içi yayın organlarında ve sosyal ağlarda okuduğumuz inegöllü bir  kardeşimizin daha 27 yaşında covid19 yenilip rahmeti rahmana kavuştuğunu hepimiz gördük ve üzüldük ne yazık ki.

Virüs yaş ı, zenginliği,fakirliği ve tedbirsizliği tanımıyor.

 

Covid19 un tanıdığı ve korktuğu en büyük düşman ; temizlik ve sosyal mesafe olduğunu artık hepimiz biliyoruz.

Elhamdülillah hepimiz inançlı insanlarız kul hakkını da iyi biliriz.

Tedbirsizliğinde  vurdum Duymazlığında bir kul hakki olduğunu unutmamamız gerekmektedir.

Allah büyük bu günlerde geçecek inşallah. En az tahribatla atlatmak hepimizin gayesi. Allah sağlıktan sihhatten ayırmasın. Amin

 

Selam ve dua ile.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.