yandex

Hedef mesleğinde zirve!

Hedef mesleğinde zirve!

6 ay önce Kılıçarslan Mahallesi Emindede Sokak No:19-I Selçuklu adresinde Alina Beauty Studio’yu hizmete açan Aybige Suver profesyonel kadrosu ile Konyalıları güzelleştirmeye devam ediyor. Yaptığı her işte başarılı olmayı ve işini en iyi şekilde yapmayı hedeflediğini ifade eden Aybige Suver, güzellik sektöründe Konya’da zirveyi hedeflediğini söyledi. 

Güzellik sektöründe Konya’da çok fazla firma olmasının kendisini daha da kamçıladığını ifade eden güzellik işletmeci Aybige Suver, işlerinde uzman ve profesyonel kadroları ile Konyalılara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Güzellik sektörünün Konya’nın en iyisi olmayı hedeflediklerini söyleyen Alina Beauty Studio’nun genç ve güzel işletmecisi Aybige Suver ‘Çok kısa süre içerisinde Konya’da güzellik sektörünün en iyi, en başarılı ve en çok konuşulan işletmesi olmayı hedefliyoruz’’ diye konuştu.  

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.