yandex

Tahrif Olmuş Tevrat ve Hahamlar

Tahrif Olmuş Tevrat ve Hahamlar

Yahudiler Tevrat’ın vahiye dayalı bir ilahi kitap olduğunu iddia ederler. İşte çeliştikleri en büyük nokta burasıdır! Şu anda ellerinde bulunan Tevrat, gerçekten vahiye dayalı bir kitap mıdır? Yoksa sonradan nefsinin şeytani dürtülerine kapılan hahamlar tarafından bozulmuş, değiştirilmiş bir kitap mıdır? İşte bu soruların cevabı, şu an ki Tevrat’ın içi incelendiğinde açıkça ortadadır…

Tevrat; Kıtab-ı Mukaddes’in ilk kısmını oluşturmaktadır. İkinci kısmı İncil’dir. 39 bölümden oluşmakta ve bu bölümlerin sadece 5 tanesi Hz. Musa’ya verilmiştir. 5. Bölümde Hz. Musa’nın ölümünün anlatılması ile birlikte tahrife uğramış bu kitap açıkça sırıtıp durmaktadır…

Ölen bir peygamberin ardından vahiy nasıl gelmiş olabilir? 

Aşağıda vermiş olduğumuz bir örnek ile bunu görmüş olacağız

Örnek bölüm; 

"Rabbin sözüne göre Rabbin kulu Musa orada, Moab diyarında öldü. Ve Moab diyarına Beyt-Peor karşısındaki derede onu gömdü." (Tesniye Bölümü, 34/5-8)

Çelişkili ifadeler açıkça ortadadır. Biraz daha incelediğimiz zaman, Hz. Musa’ya verilmiş olan 5 bölümünde hahamlar tarafından değiştirildiğini görmüş oluyoruz.

Örnek bölüm; 

"Ahazya kral olduğu zaman kırk iki yaşında idi ve Yeruşalem'de bir yıl krallık etti." (II.Tarihler Bölümü, 22/2 )

"Ahazya kral olduğu zaman yirmi iki yaşında idi ve Yeruşalem'de bir yıl krallık etti." (II. Krallar Bölümü, 8/26)

Tevrat’ın içinde bu gibi onlarca örnek bulunmaktadır lakin bu yazı için bu kadar yeter. Tevrat’ın tahrif eden ve büyük bir kısmını yazmış olan kişiler hahamlardır. Tevrat’ın içine kendi sapkın düşüncelerini, şeytani dürtülerini ve azgın nefislerini harmanlayıp, alakasız, saçma ve insanlık dışı bir yapıt oluşturmuşlardır. Maalesef Yahudilerin büyük çoğunluğu bu kitaba iman etmekte ve bu kitap doğrultusunda ibadet etmektedir (Anti Siyoist Neturei Karta Yahudilerini tenzih ederiz). Yıllardır, Filistinli kardeşlerimize kan kusturan KORSAN VE TERÖRİST DEVLET İSRAİL bu kitap ile yönetilen bir din devletidir! Kısacası şunu diyebiliriz: Yahudilik; Hahamların tutucu, ırkçı, sapkın düşünceleri ile meydana gelmiş bir İDEOLOJİDİR….  

(Not: Yukarıda bahsettiğimiz sapkın, ırkçı, tutucu Tevrat bölümlerini zihin kirliliğine yol açabilir düşüncesi ile yer vermedik. Teyit ve araştırma amaçlı merak edenler gazete aracılığı ile ulaşabilir. Verilen örnekler sadece birkaçıdır)  

Yeni yazımızda buluşmak ümidi ile… 

Yazıklar olsun! (Tevrat ve İncil’i) Kitabı kendi elleriyle (bozup uydurma şeyler) yazdıktan (Kur’an’ın ayetlerini de yanlış yorumlayıp çarpıttıktan) sonra değersiz (dünya menfaatleri) karşılığı satmak (ve güçlü kesimlere yaranmak) için: “Bu Allah katındandır” diyenler (yok mu;) işte yazıklar olsun elleriyle yazdıklarından ötürü böylelerine; ve kazandıklarından dolayı vay onların haline! (Ki onların bir kısmını tanıyorsunuz.) BAKARA, 79

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.